Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy dostanę bana ?

ImImmortal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc tak... Mam konto MSG na którym używałem haxów, dzień później zrobiłem sobie "czyste konto" na którym już tego nie używam..... I pytanie brzmi, czy jeżeli zbanują mi tego MSG to czy "czyste konto" też zostanie zbanowane ?

Aha, jeszcze jedno, mogę sobie giftnąć itemy z tego MSG na to "czyste konto" czy za to bana mogę dostać ?

Pozdrawiam, ImImmortal.

Opublikowano

Jeśli nie chcesz dostać bana na tym 2 koncie, usuń hack'a, przeczyść CCleaner'em i zmień MAC'a i nie loguj się na tamtym koncie.

Opublikowano

Jeżeli, będziesz grać na jednym koncie z hakami to drugie konto też będzie zbanowane.

Gifnij sobie bronie itp. przeczyść kompa i po sprawie :)

Opublikowano

Usuń hack'a

Pobierz CCleaner'a wyczyść przez niego kompa.

MAC zmień przez:

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tut-jak-zmieni-adres-mac-karty-sieciowej/

Opublikowano

Ed Dog, a możesz mi po kolei napisać co mam robić ? np. 1 zrob to 2 zrob tamto .... itd:D

EDIT: tak dla informacji.... Odkąd gram na tym nowym koncie, nie mam haxów na kompie i nie logowałem się na tym starym (koncie).

To zmień adres mac programem smac 2.0 jeszcze przeczyść rejestr ccleanerem i graj :)

@up szybszy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

a po zrobieniu tego wszystkiego mam zrobić nowe konto tak ?

Nom przeczysć rejestr CCleanerem/Zmien MAC i jak masz możliwość to ip załóż nowe konto i graj :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...