Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TF2WH

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć na filmach widziałem ze wystarczy kliknąć przycisk "trade" dostajesz zapro i propozycje wymiany - ja dostaje zaproszenie od bota mam okno trade daje mu tarcze szarży klikam gotów do wymiany i tak czekam i nic potem bot sie wyłacza anuluje handel .. probowałem z innymi itemami i też nic czy trzeba coś dodatkowo wpisać zeby on zaakceptował ?

a 2pytanie jak skoncze handlować z botem i chce potem to najlepiej usunąć go z listy znajomych ?

Opublikowano

wszystkie itemy które proponujesz do wymiany muszą być craftalbe, innaczej nie zaakceptuje wymiany, pozatym to okno steam trade jest nie oszukując się- chujowe i co 10 trade działa prawidłowo. Jeżeli transakcja przebiegnie pomyślnie, to na twoje konto zostane przypisana odpowiednia ilość kredytów i możesz usunąć go ze znajomych ponieważ już nigdy nie zaakceptuje twojej następnej wymiany, musisz zaarezerwować trade i to ON musi Ciebie zaprosić. Osobiście nie polecam uzywać tego serwisu, bo ceny kupna tego samego przedmiotu są większe niż ceny sprzedaży przez ciebie, np. kupujesz tam broń A za 225c, po pewnym czasie znudziła ci się i chcesz ją sprzedać tam, wtedy kosztuje 190... to niewielka róznica, ale jak chcesz coś oddać tam hurtowo bronie, albo czapki pojedyńczo to jest róznica... Pozdrawiam :)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

wszystkie itemy które proponujesz do wymiany muszą być craftalbe, innaczej nie zaakceptuje wymiany, pozatym to okno steam trade jest nie oszukując się- chujowe i co 10 trade działa prawidłowo. Jeżeli transakcja przebiegnie pomyślnie, to na twoje konto zostane przypisana odpowiednia ilość kredytów i możesz usunąć go ze znajomych ponieważ już nigdy nie zaakceptuje twojej następnej wymiany, musisz zaarezerwować trade i to ON musi Ciebie zaprosić. Osobiście nie polecam uzywać tego serwisu, bo ceny kupna tego samego przedmiotu są większe niż ceny sprzedaży przez ciebie, np. kupujesz tam broń A za 225c, po pewnym czasie znudziła ci się i chcesz ją sprzedać tam, wtedy kosztuje 190... to niewielka róznica, ale jak chcesz coś oddać tam hurtowo bronie, albo czapki pojedyńczo to jest róznica... Pozdrawiam :)

Czyli rozumiem ze masz na myśli itemy zdatne do craftowania :)?

Opublikowano

Czyli rozumiem ze masz na myśli itemy zdatne do craftowania :)?

tak ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

tak ;)

To i dałem mu wstrzymywacz, potem bonka atomowego kopa bo mam x2 :D akceptowałem a on nie chce (dać na okno i poczekać az on akceptuje ? bo on raz akceptuje a raz nie ... a jak ze jest gotów do wymiany to czekam az kliknie zeby wymienić sie i bot anuluje wymiane :D) .. no więc podsumowanie

cały dzien - 160kredytów - bo ten trade ze steama to .. albo te boty szfankuja :D

Pozdrawiam i dzieki za info

Opublikowano

Przecież wszystko pisze:

"Trade is invalid: Stock levels of "xyz" are currently too high, and they are not being accepted.

A boty czasami się psują i nie dają nawet trade.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Ja ci polecam mój sposób, tzn rezerwujesz se najtńszy item (skrzynke), klikasz trade i kiedy on ci to chce dać, ty wystawiasz itemki do sprzedaży. Wtedy nic nie szwankuje, a przynajmniej mi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...