Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto się z kim zadaje takim się staje - to prawda!

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób by pójść do naprzód." Paulo Coelho

Są to święte słowa. Zadając się z narkomanami stajemy się tacy jak oni i zaczynamy brać... . Zadając się z alkoholikami stajemy się alkoholikami i zaczynamy pić. Co te słowa mają wspólnego z grą ? Jak się będziemy zadawać z osobami , które mają duży poziom staniemy się tacy jak oni i też będziemy mieć duży poziom , jeżeli jednak będziemy zadawać ciągle z osobami , które posiadają mały poziom my też będziemy taki mieli. Jak w grze tak i w życiu zacznijmy zadawać się z mądrymi i wpływowymi ludźmi , a staniemy się tacy jak oni. Ja od samego początku swojej gry zadawałem się z graczami , którzy posiadali większy poziom niż mój i szybko stałem się tacy jak oni. Osiągnołem w szybkim czasie duży poziom , ponieważ stosowałem się do właśnie do tej zasady i też wam ją polecam .

Co prawda tutorial to to nie jest , ale myśle że dla ludzi zdemotywowanych tą grą przyda się to co tutaj napisałem :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Niby motywuję, jednak w niczym nie pomaga. To chyba jasne, aby zadawać się z osobami bogatszymi czy z większym poziomem.

Też nie sądzę, aby komuś się przydało, ale cóż jak już napisałeś to można ocenić... jest estetycznie, nie ma oczojebnych kolorów, jest dobrze. =]

Opublikowano

Ja się w pół zgodzę, w pół nie. Gdy zacząłem się kolegować z daronianem bodajże luty 2k12, myślałem iż przy nim zgłupieję do końca, po bajeczkach Adminów z którymi był w teamie. Ale pomyślałem, że on jest taki jak ja, czasem poważny, czasem żartobliwy. Noi przez niego nabrałem sił na ogarnięcie troszkę ajkju.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Zgadzam się w 100% z daronianem, uważam że to super gość, ma dużo postów, i to super haker, warto się z nim zadawać, bo umie hakować i korzysta z team speaka, umie szybko pisać posty, i do tego ma fajny avatar ...

@top

bzdura, nie zgadzam się .

Podlizywanie się komuś dla kasy nie jest wcale czymś fajnym, nie mają własnej wartości, to proste . Ważne napewno jest towarzystwo w jakie się wtoczymy, ale czy to ozancza, że jeżeli moi rodzice palili papierosy 30lat, to ja musze zacząc to palić?

Tak samo tyczy się narkotyków, odrobina rozumu we łbie i wszystko gra, nie warto kierować się autorytetami, najlepiej samemu nim być dla siebie, bo można się na tym ostro przejechać ...

em to dotyczyło bardziej posta daroniana

Co do twojego artykułu, to powiem tak, mądry nie byłby mądrym gdyby zadawał się z głupim, a głupi głupim gdyby zadawał się z mądrym ...

imo, warto być zawsze sobą i zachować pewien poziom, bo w ten sposób reprezentujesz sam siebie, a myśle że to powinno być najważniejsze, z resztą, nie trzeba się z nikim 3mać, będąc mądrym mądrzy się znajdą, głupi zawsze też . Nigdy nie będzie inaczej, zawsze będą podziały między bogatymi-biednymi, mądrymi-głupimi, aczkolwiek to w większości jest nasz wybór, oraz nasze podejsście do sprawy .

Pozdrawiam .

Opublikowano

ten poradnik jest lepszy od innych w 100%. <3 może i głupio to brzmi ale to są święte słowa. w grze zacząłem się zadawać z pro koxami xD i sam wzroslem z noobstwa. W realu dużo czasu spędzam z kolegą który normalnie jest debixxx ale i tak go lubie i każdy mówi mi na gg ze to on pisze a nie ja. tak się upodobnilem do niego. pisze z telefonu.

Samsung Galaxy S5360

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Następnym razem pisz normalną czcionką i się nie popisuj. Bo sie rozczytać nie można :)

// ok, udało mi się jakoś rozczytać z tego "czegoś"... i mam pytanie: Kogo to obchodzi twoje no liferskie życie w metinie? Rozumiem, jakbyś napisał to w jakimś poście, ale nie zakładał nowy temat 8S

Opublikowano

Heh, żałosny temat, napisany chaotycznie...

którzy posiadali większy poziom niż mój i szybko stałem się tacy jak oni.
chyba taki?

Nie napisałeś nic wartościowego, poziom tego tematu jest na poziomie dziecka z pod/gimnazjum, że tak napiszę... masło maślane.;x

Każdy kto potrafi myśleć wie z kim trzymać, może zamiast robić z siebie idiotę na forum, wy.... i wbijaj lv na grze... Dla mnie jesteś f... i tylko tyle, bo większość gra dla przyjemności... A ty?

Powodzenia w walce o złote gacie ...

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Zadawałem się z nauczycielem od muzyki i od plastyki więc nauczycielem jakiego przedmiotu będę.

to co napisałeś to poniekąd prawda jednak takie smęty to wiesz....

Gówno warte dla mnie bo ja zadaje sie z ludzmi którzy słuchają innej muzyki a i tak słucham swojej i już jej słucham ponad 5 lat i nie zamierzam przestawać jej słuchać

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

U mnie prawie każdy z kolegów pije i pali, ja też kiedyś strzeliłem sobie browarka, ale dla towarzystwa, a nie, żeby się najebać. A papierosów od urodzenia nie paliłem i jakoś fakt, że "kumple palom" nie działa na mnie -.-

Opublikowano

@Lexus.

Umiesz komentować pozytywnie, czy tylko szukasz błędziku najmniejszego, uciekaj do swojego działu Hamachi.

@Tomi92

Złote gacie ? - Ty człowieku nie wiesz, co przez metina można osiągnąć.. W Łodzi 22-29 Jest konkurs na najlepszą prezentację postaci na Metin.PL

Nagroda 300 zł !

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

jak by mi ktoś to powiedział parę lat temu to może bym się nawrócił ale teraz to całkiem inna bajka dla mnie nie ma już odwrotu chodzi mi jednak o życie ale z własnego doświadczenia powiem wam że szkoda czasu na tego metina czy tam wowa i może jeszcze Cs zamiast siedzieć przed kompem to możecie przecież rwać dupy , bawić się ( nie chodzi mi o jakieś dziecięce zabawy) , uprawiać sport i inne tego typu rzeczy . Ja straciłem 2.5 roku życia na komputer i powiem wam z własnego doświadczenia że to mi w niczym nie pomogło . Przemyślcie to sobie bo to od was zależy co będzie dalej czy utkniecie przed kompem czy nie

Opublikowano

@Lexus.

Umiesz komentować pozytywnie, czy tylko szukasz błędziku najmniejszego, uciekaj do swojego działu Hamachi.

@Tomi92

Złote gacie ? - Ty człowieku nie wiesz, co przez metina można osiągnąć.. W Łodzi 22-29 Jest konkurs na najlepszą prezentację postaci na Metin.PL

Nagroda 300 zł !

Super nagroda, w lolu mamy pulę 5 mln $

@topic

Nic z tych rzeczy, totalna głupota i nie zgadzam się z tym, zadaje się w z wieloma osobami co piją alkohol, palą zioło i nie mam ja z tym problemu, ogólnie alkohol zawsze pije na imprezach, co do zioła paliło się i co jestem narkomanem bo parę razy spróbowałem od znajomych co palą co dziennie, a pija bo chodzą do klubów ? proszę cię każdy ma swój rozum i wie czy ma to zrobić czy nie, nikt go do tego nie zmusza, jeżeli jesteś idiotą ( bez urazy ) i masz pojebanych znajomych i cię zmuszają do czegoś to współczuję serdecznie.

Jeżeli dla nie których tu wypicie 1 piwa na dzień to alkoholiz, albo zjaranie jointa to narkomanizm to wysokie ukłony.

Opublikowano

jak ktoś jest choć trochę inteligentny to nie będzie jarał, bo kumple jarają. Wystarczy mieć mózg

ale do pójścia w górę można to jakoś wykorzystać, jednak będzie to raczej tylko złudzenie

Opublikowano

@Lexus.

@Tomi92

Nagroda 300 zł !

No faktycznie, nagroda "palce lizać"...

Gra to gra, jeżeli dla ciebie zdobycie "300zł" na konkursie związanym z metinem jest szczytem osiągnięć to gratuluję...

I dodam także żeby wygrać te "300zł" trzeba zainwestować znaczną sumę na IS, lub grać bardzo często.

No a wy już się tak nie spinajcie... To jest oczywiste że nikt nie wpływa na kogoś żeby od razu palił czy stał się nauczycielem... Bo to jest głupota, którą autor tematu udowodnił w 100% :)

To otoczenie ma na nas jakiś wpływ, ale nie działa to tak jak ujął to autor tematu w nazwie...;x

Temat mógł by ktoś zamknąć bo raczej nie pasuję do tego działu... (może gdzieś z kawałami...)

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

No coś w tym jest , ale nie do końca . Mój kolega się ze mną zadaje a miał dużo słabszą średnią ocen na półroczu xD , ale np. znam kolesia który był kujonkiem i się zadawał z chuliganami i sam nim był. Życie ;P

1361453243-U739101.png

Opublikowano

No ja się nie zgodzę, z kolegom obaj się słabo uczymy, ale zadajemy się z fajnymi mądrymi laskami.

Kolegujemy się z nimi i mądrzejsi za grosza nie możemy się stać :D

Opublikowano

A co jak my jesteśmy przeciętni a oni bogaci i to oni staną się tacy jak my a nie my jak oni ?? xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...