Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Avatar

xBumba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko jak zaktualizować tego avatara (ten portrecik:P) postaci na stronie głównej ?

Opublikowano

To ja może spytam się tu, żeby nie robić nowego tematu...

Jak zrobić, żeby postać na stronie ładowała się z lepszą grafiką (tj. wyraźna twarz, ubrana).

Bo moje postacie jak wchodzę to są ubrane "standardowo" i po bokach są narysowane ubranka, a np. mój szwagier ma postać pokazaną w stroju i do tego wyraźną twarz... Mówił mi, że nic z tym nie robił, samo się u niego zmieniło...

Opublikowano

nowyobrazmapybitowejcc.png

Od kiedy mam tą postać? , a jakoś mi się nie zaktualizowało. Podobnie mam na gunnerze: kolega założył mi głowę robota, jak był za darmo set na 2 dni, a jakoś mi do teraz nie zmieniło, a wtedy akórat zaktualizowało... Dlaczego ja się pytam??

Opublikowano

u mnie widać identycznie ,

ujxy.jpg

może zmień coś z ubioru , i pograj godzinę na tej postaci , może się naprawi . Ja tak mam na postaciach na ktorych nie gram .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

ja tak mam na każdej postaci..... możesz sam zobaczyć, nicki są w sygnie

i nie wiem, dlaczego niektórzy mają "ładniej"

Opublikowano

Temat do spamowania, jak pewnie zauważyliście pewne postacie się nie wczytują na stronie. Zapewne jest to wina tego iż doszło to całkiem niedawno i jest niedopracowane.

Peace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...