Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fifa 12

vlb

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Nazwa gry: Fifa 12

Gra oryginalna: Tak

Paramenty komputera: Windows xp, 3,00 GB RAM,(jeżeli czegoś jeszcze potrzeba pisać)

Opis swojego problemu: Mam problem z moim padem (SpeedLink strike), otóż pad działa mi na singlu, ale kiedy próbuje gry przez

internet (np.Pojedynek,wspólna gra itp.) pad nie działa, mogę sterować wtedy jedynie klawiaturą.

/Inne: Próbowałem różnych emulatorów ( większość po to żeby prawy analog działał, mi on działa na singlu) niestety nic nie pomogło.W Origin również wykorzystałem opcję "Napraw Instalację" nic nie zdziałało.

Będę wdzięczny za pomoc, oczywiście będą "Lubie To"

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

A dzieje się tak tylko z tym padem ? Jak masz mozliwosc to podłącz innego pada i zobacz czy będzie działać.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Budowniczy
Opublikowano

Mam innego, Esperanza on jest niekompatybilny z tą grą, działa oczywiście z emulatorem ale na mp niestety nie.

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...