Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Muzyka] Sam zobacz;x

SuGokuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprezentować wam kawałek mój i kuzyna;] jest robiony na amatorskim sprzęcie słowa nasze bit kolega robił:D chciałbym żebyście komentowali co o tym uważacie jest to nasza pierwsza nagrywka więc nie ma co za dużo oczekiwać ale i tak myśle, że nie najgorzej wyszło :D

http://www.youtube.com/watch?v=He8YcDL2ayo

proszę oceniać ;P

Opublikowano

1 głos który śpiewa za cicho troche w niektórych momentach zbyt zjebanie śpiewa..

2 troche lepiej

Ciulowa tematyka piosenki z takimi smętami jak miłośc sie nie wybijecie

Bless

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Co do 1 osoby to ja śpiewa ja mam 15 kuzyn 16lat wiem, że piosenki miłosne są słabe dla kolesi ale jedna to jest prawdziwa historia jednej osoby więc postanowiliśmy o tym napisać.

W bit nie jest tak łatwo wejść niech sobie jakiś amator spróbuje zaśpiewać gwarantuje, żeby wejść dobrze będzie miał z 200 podejść i wtedy może się uda.... to nie jest takie proste jak się mówi. Pewnie porównujecie nwm do Hady Soboty ??? obojętnie ale jesteśmy amatorami więc tak jak mówiłem nie jest źle ;]

A jak ktoś coś do tego ma ja rozumiem, że może się nie podobać spoko ale jak jakiś dzieciak z 10lat siedzi przed kompem i kozaczy to niech lepiej napisze i nagra.

@Up a ty też coś nagrywasz?;]

A tak ogólnie to dzięki za uwagi Up na pewno wezmę to do siebie:D

Opublikowano

Hm... pierwsza nuta bardzo słaba. Częste ściny, słabe rymy, według mnie słaba tematyka.

Druga ma w sobie to coś, klimat i fajne flow, jednak trzeba ćwiczyć.

Ogółem jest za cicho przy czym nadajecie tak jakby z pełnym nosem, ja mam takie wrażenie.

Słabo, musicie się uczyć więcej. =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@daronian tak wiem jedna jest to nasze pierwsze podrygi;p

AfffOmg co do Ciebie to tyle Ci powiem zrób lepsze;)

Opublikowano

Jak na pierwszą nutkę nie jest źle ... To moje zdanie , a z racją jest jak z dupą. Każdy ma swoją ... Chłopaki nie poddawać się, ćwiczcie dalej i starajcie sie być lepsi.

Bless

fiR919k.png

Opublikowano

smęty o miłości jeszcze cienkie głosy poczekajcie troche :)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...