Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki serwerowe by Badar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.. ;(( Mam pewien problem. otoz pobrałem sobie pliki badara i gotowce by quentinos.. Wgralem kilka nowych zbroji zrobilem handlarzy system ulepszen itp!!! wszystko ladnie wgralem i all dzialalo ..Wpadłem na pomysl zeby naprawic sobie kilka nowych mapek ;)))!! Dowiedzialem sie ze powodem nie dzialajacych mapek jest to ze nie wgralem z gotowcow sttetingsów z channeli .. Wiec jak zawsze wpadlem na glupi pomysl zeby usunac moje chanale bo roznily sie one tym ze mialy inne nazwy.. ale najpierw zrobilem kopie zapasowa plikow ;))!! Wgralem to i chuj serw nie odpalil.. wiec wgralem kopie zapasowa no i co sie stalo .?? pisze blad polaczenia z serwem. Wpadlem na pomysl zeby zrobic serwer od nowa i wgrac tylko foldeer z mysql i ku zdziwienu serwer znow sie nie odpalil pisalo "Blad podczas" wiec wgralem caly player oprocz item proto i all dzialao .. o co kaman .??!?!?! No wiec teraz przyszedl czas na wgranie germany z tamtego serwa.. no i go wgralem tylko wystapil problem znow pokazal mi sie blad polaczenia z serwerem o.O yy .?? No wiec znow podjalem sie proby postawienia serwer od nowa tym razem wgralem tylko germany z gotowcow by qentinos bez zadnych zmian myslalem ze juz wszystko git jednak znow wywalilo mi blad . !!!!! ooooooo.OOOOOO jaki cudem .. /??!! wtf .?!:(( Moze mi ktos poweidziec o co chodzi .?? zawsze all dzialalo a teraz mi zwyklych gotowcow nie przyjmuje . ;//Błagam was o pomoc .. Jest to dla mnie BARDZO BARDZO wążne daje limit plus przez 2 tyg za udana pomoc, oczywsicie za kada probe pomocy beda lecialy ++ i 555555!!!!!!! ;)) Blagam jeszzce raz.. Czekam .. BlanciQ <3

57n6.png

Opublikowano

Proponuję Ci od nowa pobrać :

• Clienta
  • Pliki
  • VirutalBOX

Taka moja uwaga, bo nie mam pojęcia co to może być. Spróbuj wejść na serwer na " surowym " serwerze Badara .

Opublikowano

1) Po wgraniu tego backupa rebootowałeś system FreeBSD?

2) Po wgraniu backupa nadałeś prawa?

3) Pokażesz zawartość syserr z serwa?

4) Po odpaleniu serwa wpisz w konsole: ps potem tutaj napisz czy masz odpalone 2x(lub więcej) game i 1x auth.

Pzdr. ;)

Opublikowano

1) Po wgraniu tego backupa rebootowałeś system FreeBSD?

2) Po wgraniu backupa nadałeś prawa?

3) Pokażesz zawartość syserr z serwa?

4) Po odpaleniu serwa wpisz w konsole: ps potem tutaj napisz czy masz odpalone 2x(lub więcej) game i 1x auth.

Pzdr. ;)

No zgodzę się z Tobą w 100%, ale jedno .. On napisał, że nawet kiedy wgrywa samo germany to mu nie działa. Więc nie wiem czy to mu pomoże. :)

Opublikowano

Macie po + za checi lecz zrobilem to ci kolega napisal.. czyli od nowa wszystko zainstalowalem ;)) lecz to nic nie dalo ;(( A serwer staiwalem od nowa tak jak zawsze i nic ;///!! Prosze o dalsza pomoc beda lecialy ++!! Dodam ze na czystych plikach badara bez zadnych zmian dziala serwer o.O

57n6.png

Opublikowano

" Dodam ze na czystych plikach badara bez zadnych zmian dziala serwer o.O " Odpowiedziałeś sobie na pytanie. Źle wgrywasz pliki Quen. Mogą być inne powody. Pliki może i dobre no ale mogły się nie pobrać do końca bądź pliki zostały uszkodzone przy wypakowaniu . Takie sugestie. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...