Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Tank za 1350 IP.

PrinceJinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz Cho'Gatha, ostatnio go kupiłem, bo wcześniej mnie do niego nie ciągnęło, ale nie zawiodłem się :) Bd. dobry na mida, na topa też :) niszczy casterów zarówno ap (czyli magów) jak i ad (rivenka, renek itp) świetna farma, w teamfighcie ulti na carry i praktycznie pozamiatane. Z dobrym buildem masz dmg, 4k życia, 200armora, 200mresa.

Jak byłem z baronem to w teamfighcie 5 mnie focusowało, a mi tylko co chwilę +35 życia było widać jak leci taki był regen. Mój team ich sprzątnął na ace, a ja miałem 1/3 życia jeszcze i szybki finish :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up

WOOOOOOOW mistrzu renekton to mu może pałe possać, a w late to już w ogóle -,- skąd taki żałosny pomysł w ogóle? Renekton opiera się w większości na dmg ze spelli, które Cho sajlensuje, podrzuca, podchodzi, ultuje, ignituje, jebnie z 2 razy i papa.

Gold Member

nvm

Opublikowano
WOOOOOOOW mistrzu renekton to mu może pałe possać, a w late to już w ogóle -,- skąd taki żałosny pomysł w ogóle? Renekton opiera się w większości na dmg ze spelli, które Cho sajlensuje, podrzuca, podchodzi, ultuje, ignituje, jebnie z 2 razy i papa.

Stun, całe combo, ingite i 2 hity.Dziękuje cho gath leży i płacze;)

Opublikowano

Mundo ,singet,cho gath ,sion @up sion to offtank .Mundo nie musi tak często wracać ,ponieważ jego ulti rega prawie całe hp.singet dla mnie taki sobie dobry do ucieczki i na początku ładne fragi z odwalania do tyłu.Cho gath dobry tank jak skackuje ulti na maxa ładny canter na fiddla.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Mundo ,singet,cho gath ,sion @up sion to offtank .Mundo nie musi tak często wracać ,ponieważ jego ulti rega prawie całe hp.singet dla mnie taki sobie dobry do ucieczki i na początku ładne fragi z odwalania do tyłu.Cho gath dobry tank jak skackuje ulti na maxa ładny canter na fiddla.

po chuja odkopujesz tematy zakladane 2 tygodnie temu?

9j7miy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...