Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu zacząłem puszczać na bocie 66 full str bow pacheon light fire na mobach 68 lvl ( z łatwością daje radę ) i Nukera Full Int 93 lvl na mobach 91 lvl i tutaj mam pytanie..

Moje chary zostawiają mi same straty (exp idzie ładnie, ale na repot im się nie zwraca, nie ma tyle dropu co strat).

Na czym radzicie mi stawić te chary? Dodam, że euro xbow przynosi zyski na mobach o 3lvl niższych.

Z góry thx, jeżeli pomoże mi Wasza idea dam 5* :)

Opublikowano

Chińskie chary dużo kasy potrzebują na repot i w dodatku jest on o wiele cześciej niz w przypadku euro charów. Dropnoć suna lub znaleść inny sposób zarobku :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja powiem tak radze ci puscic na mobach około 4,5 lvl nizszych.Wiem ze miejszy exp ale co za tym idzie mniej ci bd odbierac mobki a wiec mniej repotow.Ja tak robie i mam zysk około 5KK na dzien jesli boce od rana do nocy.A i wspomne ze tez mniej bd ci zuzywal potkow mp poniewaz bd szybciej mobki zabijal i wiecej golda ci wydropi.

Opublikowano

@up

Powodzenia wbiciu 100lvla..

@2xup

o to chodzi dokladnie, trzeba dropic itemy nasptenie najlepiej je ulepszac i sprzedawac.. albo jak gralem jeszcze na isro to zarabialem tak ze zbieralem tablety 9d lub 10d mastery ( na nie potrzeba samych elementow 9d a na 10d same 10d) wiec latwo strasznie je zdobyc topiac itemka na 76(9d) lub 90+(10d) i sprzedajesz.. niezla sumka z tego wszystkiego leci

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Słuchaj, idź na mobki 3/4/5lvl niżej, ustaw żeby sbot podnosił alchemie/tablety i je sprzedawał, podnoszenie golda pewnie masz zaznaczone, i Ci powiem że można sporo zarobić na tym, jeszcze jak dropniesz elki/item to też możesz dać na sell i kasa rośnie. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up

dzięki, wpadłem na to przed Twoją wypowiedzią, nadal mam straty, ale nie wielkie i wiecie co wam powiem? Szybciej mi expi na mobach 3-5 lvl niższych niż na mobach o 2 lvle wyższych :D

ew. jak dropnie item to będzie zarobek ;]