Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólnie o adsense

Ashuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem na youtube możliwość zarabiania i mam kilka pytań związanych z tym:

1.Aby zacząć zarabiać muszę połączyć konto z adsense?Czy mogę np zacząć zarabiać bez i dopiero jak uzbieram jakąś kwotę połączyć konto.

2.Jestem niepełnoletni więc jeżeli założę konto na któregoś z rodziców nie będzie problemów?

3.Jak sprawdzić na youtube ile zarobiłem na danym filmiku

4.Podatki muszę z tego odprowadzać za każdym razem czy np jeżeli dostanę małą kwotę to nie muszę.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

1. Możesz zacząć bez, ale potem mogą być problemy i ogólnie nie bierz w tym udziału, bo oni są oszustami. -.-

2. Nie, nie będzie problemów.

3. Nie da się sprawdzić po każdym filmiku, dopiero przy wypłacie jest co i jak.

4. Zawsze trzeba odprowadzić podatek, nawet jeżeli dostaniesz 1 zł to część leci do państwa. =/

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ,ale mam jeszcze jedno pytanie odnośnie youtube.

Znalazłem ostatnio moje konto na youtube z którego korzystałem ostatni jakieś 4 lata temu.Na koncie jest kilka filmików i na każdym jest ponad milion wejść i chciałbym odzyskać to konto tylko problem jest następujący:nie pamiętam do niego hasła oraz nie pamiętam hasła do emailu [nawet emailu nie znam :/]Mogę jakoś je odzyskać inaczej?Numeru telefonu też nie podawałem prawdziwego.

Opublikowano

Jak juz uzbierasz pewną sumę kasy zablokują ci Konto tak jak mi.... A ja ich polecałem... W reklamy swoje nie klikałem bo zależało mi na tym aby strona sama na siebie zarabiała.. A oni mi z mail że generuje nie prawidłowe kliknięcia..

A z tym YT możesz zarabić na filmikach jeżeli cała treść jest twoja jeśli jest to np. GAmeplay to już nie możesz..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi związane z tym adsense ,ale odpowie ktoś na moje pytanie z hasłem?

Dzięki za odpowiedź ,ale mam jeszcze jedno pytanie odnośnie youtube.

Znalazłem ostatnio moje konto na youtube z którego korzystałem ostatni jakieś 4 lata temu.Na koncie jest kilka filmików i na każdym jest ponad milion wejść i chciałbym odzyskać to konto tylko problem jest następujący:nie pamiętam do niego hasła oraz nie pamiętam hasła do emailu [nawet emailu nie znam :/]Mogę jakoś je odzyskać inaczej?Numeru telefonu też nie podawałem prawdziwego.

Opublikowano

@UP nie da rady.. Jak nie znasz email a nawet hasła.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

1.Aby zacząć zarabiać muszę połączyć konto z adsense?Czy mogę np zacząć zarabiać bez i dopiero jak uzbieram jakąś kwotę połączyć konto.

2.Jestem niepełnoletni więc jeżeli założę konto na któregoś z rodziców nie będzie problemów?

3.Jak sprawdzić na youtube ile zarobiłem na danym filmiku

4.Podatki muszę z tego odprowadzać za każdym razem czy np jeżeli dostanę małą kwotę to nie muszę.

1. Tak. Przed powiazaniem konta nie zarobisz.

2. Możesz to zrobić. Odpowiedź przychodzi na @. Tylko pamiętaj, dane osoby z AdSense muszą się pokrywać z danymi właściela konta w banku.

3. Obok filmików (chodzi mi o tą listę z analityki) po powiązaniu konta pojawia Ci się szacowany przychód każdego filmu w wybranym przez Ciebie okresie.

4. Podatek odprowadzać musisz za każdym razem

Pozdrawiam.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...