Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Bob - log co 2 sek.

broneq00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! ;d Chciałem ostatnio zobaczyć jak działa ten M2Bob, jednak po zalogowaniu już postaci wylogowuje ją automatycznie niemal od razu i znowu próbuje sie zalogować i znowu logout ... Jest na to jakaś rada ? Gdy wrzuciłem tego bota do folderu metka to przy włączaniu klienta zaczęło wyskawiwać "LOG" i po zabawie ... Próbowałem z zablokowanym hs'em, odblokowanym , w cliencie, w innym folderze , z zablokowana zaporą itp., w trybie admina i nic ... :D Mam win 7 x64 ;p Jest jakieś rozwiązanie tego problemu ?:D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

odpal m2boba na czystym metku, on CHYBA blokuje sam HSa

jakie dajesz ustawienia w m2bob? i gdzie, na jakiej mapce go odpalasz?

mnie też czasem kicka, raz częściej, raz rzadziej, co 10min, co 30min

np. po wejściu do DT daje bota i killuje te stworki, ale kicka mnie co 5min, na na tcy samych ustawieniach na BO co 30min

więc przyłączam się do pytania, co robić by nie ksckało

400x49.jpg

Opublikowano

na szczęście ma autologin, a odpalam go w m2 :P I nie działa po prostu nie działa ;p

@edit no nie wytrzymam ... Wrzuciłem najnowszego bota do folderu z metkiem czystym full patch i torrent i dupa ... "LOG" wyskakuje :|

@edit2 dobra działa xDD Już naprawiłem ;p

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...