Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dotyczące M2Bob.

safile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ostatnio się dowiedziałem, że M2Bob to ostatni w miarę działający bot, tak więc sobie pomyślałem ściągnę i pobotuje trochę.

Wszystko jest pięknie cacy, tu się zarejestrowałem, tu ściągnąłem bota i wkleiłem go do folderu z metkiem, lecz przedtem zrobiłem to obejście http://www.mpcforum.pl/topic/515784-dlobejscie-hs-100-dziala-%3B/ i niby miało by wszystko działać, lecz po zalogowaniu się w M2Bob odpalam bota i przy logowaniu się w metku na serwer nie wykrywa mi postaci i nie loguje się na postać ;/, aha on cały czas tak robi loguje się nie znajduje i znów reloguje i tak cały czas.( na koncie jest 32 wojownik ).

Proszę co mam zrobić - pomocy. Z góry dziękuję.

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Jak się sam już zaloguje do wyboru postaci to jej tam nie ma? Pamiętaj, że jeżeli gramy np.: na serverze 13 to wpisujemy 12.

PS.:

Usuń blokadę HS. Najlepiej uruchamiaj go z czystym patchowanym Metinem.

Opublikowano

Jest dalej to samo - w ogóle nie wyszukuje postaci nie wiem co może być źle ;/

A co jest najśmieszniejsze wpisałem passy do innego mojego konta i zalogowało mnie na postać której w ogóle nie mam na koncie xD.

Dobra problem rozwiązany - close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...