Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak poprawnie wysłać zgłoszenie na BANA za wyswiska!

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Witam w tym TuTku opisze jak wysłać wiadomość do Support Metin2 PL. Nie widziałem tematu. Wiem, że ten poradnik dla zaawansowanych Metińczyków jest bezsensu lecz wiele osób zaczynających grę spamuje na ogólnym pytając się "Jak wysłać bana??".

A więc zaczynamy.

Aby wysłać zgłoszenie musimy mieć Screena z dokładną datą, godziną, nieckiem wyzywającego i samą treść. Screena robi się za pomocą klawisza Print Sceen.

Wchodzimy na stroną:

Gameforge - Support gry

Rejerstrujemy się:

rejerstracja.png

Następnie po rejerstracji przechodzimy na nasz e-mail, który podaliśmy przy zakładaniu konta. Klikamy link i aktywujemy konto. Logujemy się i wybieramy Kontakt z Support.

supportyb.png

Wybieramy z listy "gra"

granl.png

Następnie wybieramy server na którym gramy.

Wpisujemy nasz login.

Następnie wybieramy nasz e-mail.

Wybieramy temat "Wulgaryzmy/ Obraza /Niedozwolone treści

w opisie twojego problemu pojawi nam się to:

Powiązane konta / nazwy postaci:

Opis problemu:

Dodatkowe informacje (opcjonalnie):

Proszę dołączyć zrzuty ekranu w załączniku / linki do plików z obrazkami

Radzę to wypełnić tak:

Powiązane konta / nazwy postaci:Mój nick z gry (Podajemy nasz nick}

Opis problemu: (nick np.:)Noob001 mnie wyzywał (wpisujemy jak)

Dodatkowe informacje (opcjonalnie):i tutaj piszemy za co. Nie musimy akurat wpisywać za co ale jak piszę właśnie za co to przyjmują moje zgłoszenie

Proszę dołączyć zrzuty ekranu w załączniku / linki do plików z obrazkami

Następnie klikamy Przeglądaj. Tutaj wybieramy nasz Screen. Znajduje się on w Metin2>screenshot.

Następnie naciskamy Wyślij. Gdy już wyślemy naciskamy "Historia Zgłoszeń". I tam znajduje się nasze zgłoszenie. Po kilku godzinach lub na następny dzień znajdzie się tam odpowiedź na nasze zgłoszenie.

Dziękuję za przeczytanie.

Specjalista
Opublikowano

Jeszcze opisz im jak wejść wgl w ten temat . To jest poradnik dla ludzi bez mózgu ! Jak dla mnie kosz z tak nie potrzebnym poradnikiem ..

giphy.gif

Opublikowano
Opis problemu: Noob mnie wyzywał (wpisujemy jak)
Pokazałeś klasę, nie ma co. Każdy kto cię wyzwał jest noobem? Gratuluję. Może jeszcze zrób poradnik jak się zalogować? Bezsensowny poradnik jak dla mnie.
Gość Lord Loginus
Opublikowano

Chyba można się domyślić, że to ma być nick...

Opublikowano

Wyjdźcie stąd hejterzy... tak bardzo wszystkich jedziecie, a Waszych poradników nie ma, a jeżeli są to pisane przez 3 minuty i denne.

Ten tut przyda się tym, którzy nie ogarniają tej gry na początku i jest dobry. Plus. =)

Specjalista
Opublikowano

To żaden hejt, to że nie piszę poradników to nie znaczy, że nie mogę krytykować . To nie chodzi o ogarnianie w grze, tu chodzi o mózg . A wszyscy którzy go nie mają to rzeczywiście potrzebują twojego poradnika chłopie . Tak więc Daronian Hejtem jesteś ty nie wiem czemu przypierniczasz się do naszych komentarzy TO NASZE ZDANIE masz inne ? Okej spoko wyraź je ale to ty tutaj hejtujesz, nie my :) Pozdro .

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...