Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] E-100 vs Mysz

UltraMegaOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy czy chcesz szybko ich rozwalac czy chcesz wolno padac jezeli szybko rozwalac ale szybko padac to E-100 jezeli mniej walic ale zato dluzej byc w grze to Maus :) ja teraz wlasnie jak wboje Objekta 261 lece w mausa :)

THE RAT

Landkreuzer17.jpg?t=1238937426

Opublikowano

E100 jest nawet łatwiej przebić niż niektóre czołgi IX tieru (pancerz nie jest pochylony), ale jego obrażenia zniechęcają do wystawiania się. Jest on chyba częsciej wybierany niż Maus, ponieważ częsciej go widuję w czasie bitew.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Zgodze sie z Elvenmage. E100 jest częściej wybierany. Według mnie lepszy jest E-100. Mimo pacerza słabego jest szybszy, i ma lepsze działo. zanim zdążysz w niego strzelić on moze cię zdjąć na hita.

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

Raczej E100 + gold ammo. Takiego pakietu używa się na klanówkach, poznieważ działo E-100 ma stosunkowo niską penetracje (~230 nie pamiętam). Jednak jak się wie, gdzie strzelać nie sprawia to aż takiego dużego problemu

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Najlepiej idź w Is-4 X tier po update to będzie super czołg.Pograj sobie nim na teście, na teście również możesz wypróbować e100 jak i mausa

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żaden czołg nie jest nie zniszczlny. Każdy ma wady:) maus ma dobry pancerz ale nie do nie przebicia;- ma nieco słabsze działko niż e-100 ale moim zdaniem myszka jest lepsza:)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

E100 jest nawet łatwiej przebić niż niektóre czołgi IX tieru (pancerz nie jest pochylony), ale jego obrażenia zniechęcają do wystawiania się. Jest on chyba częsciej wybierany niż Maus, ponieważ częsciej go widuję w czasie bitew.

Wiesz czemu?Bo wczesniej ludzie chceli isc do Mausa ale zmienili drzewko i został im e-100 ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie oba czołgi są super, lecz wole Mausa - nei da się go zapalić od przodu... E 100 zapalam często... jak 2-gi raz się pali traci z 800 HP :)

Pozdro, Mmaastteerr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...