Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ i oslo dla woja 80 lvl

gracus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałam się dowiedzieć jakie eq powinnam teraz nosić i jakie wsadzic oslo(pod wara na tanka)

mam 80 lvl i nosze tak

Loopuster u4+6

Kryształke u6+6

Balista u6+5

co powinnam teraz na 80 lvl zmienic a co zostawic?chyba ze warto poczekac pare lvli z czyms

Opublikowano

zmień całe eq.

Miecz : Ręka (75lvl) lub złamany miecz (79), jak masz u7 to zmień dopiero na 85lvl na długi rozbujników (85lvl)

Zbroja : Cailander ( 79lvl)

Kusza : kusza włuczęgo (80lvl)

licze na lika

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano
zmień całe eq.

Miecz : Ręka (75lvl) lub złamany miecz (79)' date=' jak masz u7 to zmień dopiero na 85lvl na długi rozbujników (85lvl)

Zbroja : Cailander ( 79lvl)

Kusza : kusza włuczęgo (80lvl)[/quote']

Widzę, że albo nie masz pojęcia o grze albo kiedyś gdzieś widziałeś takie EQ.

Broń główna:

Jeśli chcesz śmigać na Warku, polecam Loopustera, tyle że z wyższą unikalnością. Do takiego EQ zbyt dobrych osłonek nie nakładziesz. Do miecza szukaj osłonki z: Zwiększone krytyczne obrażenia, SL obrony, energii.

Broń drugorzędna:

Albo szukaj osłonki z tym powyżej, tylko nie sumuj. Np. na Mieczu bedziesz mieć SL Obrony, to na kuszy analogicznie SL energii. Tu polecam dorzucić SL siły. Jeśli będziesz biegać na czystej Baliście, kup sobie kuszę na 44lvl, byle jaką. Jest ona tylko po bony :)

Zbroja:

Kryształka jest jak najbardziej odpowiednia, bo niewiele różni się od Cailandera. Tutaj radzę nie wlepiać niczego szczególnego, jedynie jakieś + do ogólnej obrony, itp. Piszę Ci tak bo szkoda tracić na osłonkę skoro za 5 lvli i tak zmienisz cały komplet.

PS: Jeśli expisz na LoD to wstrzymaj się z osłonkami, kupuj Ancki byś wbiła 85, gdzie wymienisz EQ na komplecik, tj. Xiphos, Kusza Bohatera, Złota zbroja bandy rozbójników (u5/6/7 jak najbardziej wskazane)

Opublikowano

grasz na avalonie? może pvp? mam takie na warka i na berka ( war +11 i ber +13 ). Teraz gram łukiem i kolega ma identyczne eq ( 84lvl). Oslo założył pod pvp bo już nie expi tylko gra na arenie ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...