Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShaderCraft[Dedyk] [FB+Surv+RP] [Atrakcje&Eventy]

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1334826711-U368925.png

Serdecznie zapraszam każdego na mój serwer.

Status: ON!

1334826744-U368925.png

Typ: FB+Surv+RP - możesz prowadzić spokojny, np rolniczy tryb życia, bądź też walczyć z potworami dla pieniędzy. Do wszystkiego dochodzi namiastka role play (np questy ;)). Na serwerze (jeśli będzie odpowiednia ilość graczy) będą eventy, np. przejęcie twierdzy i zdobycie łupów. Serwer jest na wersji 1.2.5, ale będzie aktualizowany do nowszych wersji. Jakieś pytania? proszę pisać poniżej :)

Adres IP: f11.owncraft.pl:25066

Sloty: 15, wkrótce będzie więcej.

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png - survival. Do tego można na nich zarobić troszkę ?.

Zwierzęta: ok.png - Bardzo pożyteczne, pieniądze i jedzenie...

Nether:ok.png - Pierwszy gracz, który znajdzie twierdzę zdobędzie liczne bogactwa... :)

Start przewidywany około godziny 17, dnia 20 kwietnia (piątek).

Wszelakie propozycje proszę pisać na propozycje i pytania proszę kierować na [email protected] bądź napisać pod tematem.

Budowle w spoilerze

:)

Niestety narazie mogę pokazać tylko jedną, ale jest ich więcej lecz nie prezentują się jeszcze w pełni.

1334842714-U368925.png

1334826759-U368925.png

ProcekAMD - Head Admin - Twórca serwera, sponsor i budowlaniec.

YankeSSu - Head Admin - Współzałożyciel, budowlaniec, konfigurował pluginy.

Pener - póki co tylko moderator

Bueno - Moderator (młodszy) - Nie jest jakimś cudem, ale potrafi dawać działki i pomagać w drobnych sprawach, główny budowniczy działek.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Tak, żeby zebrać już graczy.

@EDIT Serwer już został opłacony, teraz tylko ostatnie zmiany, jutro serwer powinien działać o podanej porze. Raczej nie upadnie za kilka dni, bo jak mówiłem jest on opłacony prawie na 1/3 roku.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Odświeżam.

Wystąpiły problemy - serwer ruszy albo o 18 lub 19 a może nawet w sobotę - około godz. 9 lub 10.

Opublikowano

Jednak nie zdążyliśmy wszystkiego zrobić - Serwer będzie startował w sobotę około 13. (+/- 15 minut). Radzę czekać, bo pierwsi gracze dostaną niespodziankę

Zostawiłem na serwerze kolegów samych, by budowali itd. Jak wszedłem, cały serwer został usunięty i mapa też. Proszę usunąć tą prezentację.

Opublikowano

zamykam na prośbę autora.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...