Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak citować

LaskoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj wam chce zadac pytanie jak citujecie jakie opcje wlaczacie i wiecie co i jak ja osobiscie uzywam sirosixa wlaczam wh chamsa

no recoil STW WTW i z pod ziemi napierdalam :D a wy co wlaczacie?

Opublikowano

Ja osobiście jak mi się nudzi to wbijam na 2 konto i jestem mini chiterem

Włączam :

Gps / SuperNoSpread / STW

A jak mi się naprawdę bardzo nudzi to ide na 3 konto i włączam :

Gps / Super Jump / STW / WTW / SuperNoSpread / Unl. ammo / Rapid fire / Speed hack

@down

ta opcja nazywa się OPK

Opublikowano

ja normalnie jak mi sie nudzi to hams stamina fast spawn no recoil auto ammo a jak juz takie mini mi sie nudzi to super jump chams stw i no wepon gravity ;d czasami telekillem sie bawie i unl. ammo ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Hmm.. Ja używam mózgosixa 1.6 w którym jest opcja podkręcenia reakcji do 0.001 s, ugh nie używam cheatów :P

Ale jak kiedys to robiłem to raczej włączałem chamsy bądź wh lub ESP. Zdażał się virtual jump.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

mnie tam nie zabijaja trzeba umiec tez grac tele killem a nie tako ze wlczysz i napierdalasz ;d zawsze do telle daje super jump i napierniczam heavy bez rapid fire tylko unl ammo samo mam wlaczone kilka strzalow skok itd.

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...