Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sama zmienia się mapa

Marcinlot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż jest zmiana mapki i sie zmieniła gramy i gdy ct zabije tt lub na odwrót to zmienia sie mapa na startową i tak jest ciągle co każdą zmiane mapki. Typ serwera jailbreak.

Dam 555 i +++ za szybką i dobrą odpowiedz.

Opublikowano

Poczytałem i

"wyłącz ranking w mani adminie.

Masz pewnie serwer NS a w takim wypadku bardzo czesto ranking mani admina kłoci sie z zabiciami NS"

aaa. i tutaj jeszcze

sprawdź cfg serwera

zobacz te komendy

mp_maxorunds
mp_winlimit

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

wpisz przez rcona

rcon mp_maxorunds 9999

rcon mp_winlimit 999

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

ale co pokolei bo jestem w tym "nowy"

to mam w server.cfg

mp_winlimit 0 // limit rund do wygrania, jak jakas druzyna osiagnie te wartosc to nastepuje zmiana mapy, 0 - brak limitu (standard)

mp_maxrounds 0 // maksymalna liczba rund do grania, 0 - brak limitu (standard)

Opublikowano

To nie wiem. może spróbuj zmienic na 99999, a jak nie to nie wiem. Jakieś lewe pluginy wgrałeś i dlatego.

Opublikowano

Jeżeli kupiony na jakimś w miare dobrym hoście to powinna być opcja reinstallu. zrób to, i wgraj inne pliki.

Opublikowano

nie rozumiesz. jak nie zrobisz reinstalla to chuja zdziałasz, nei zabieraj się za robienie serwerów, rada na przyszłość.

Opublikowano

@Up ma racje jak nie ogarniasz serwera poszukaj jakis ogarnietych ludzi co Ci beda mogli pomoc.... A i po drugie nie pisz post pod swoim postem -,-

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...