Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] EM2, czy warto kupić

Saper82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj skontaktowałem się przez GG z gościem od EM2. Zapytałem o czy dał by darmowy kod na 24h. Nie dał.

Chcą aż 1zł dziennie. OK, zapłacę, ale dajcie mi za free na początek. Skoro nie umożliwiają testu, który nic ich

nie kosztuje, to jak mają przyciągnąć klienta który będzie zostawiał u nich 30zł miesięcznie. Coś tu nie gra

Jedni piszą że działa im, drudzy że nie. Konkrety poproszę.

400x49.jpg

Opublikowano

używałem em2 i powiem Ci że nie opłaca się... Używam aktualnie M2Bob i jest lepsz i za darmo... Łatwo jest go znaleść ta tym forum jak by coś :)

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Możesz również grać na m2bobie, lecz polecam Ci em2, jest dobry i się nie psuje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

M2Bob lub KamerMod... do wyboru do koloru, oba darmowe i oba zadowalają.

Pierwszy jest aktualizowany ciągle, drugi do samo i ma wiele innych opcji - jak to mod. =)

Opublikowano

Ja bardzo polecam em2 aczkolwiek tylko botcard na 2 tyg. sie opłaca. wydasz 20zl, a z tego co wydropisz np. imha masz kilkakrotnie więcej niz wydales ;) oplacalne nie powiem ^^

Opublikowano

Polecam m2bob 1.2 jest za free i nie ma wielkiej roznicy miedzi EM2

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Imo. warto, masz bynajmniej pewność że będzie aktualizowany przez okres w którym go kupiłeś, ponadto jest bardzo nisko wykrywalny jeżeli uważasz na całą operację "bottingu", ponadto bez sh, mh, pelerynek ...

Opublikowano

ja ci nie polecam ponieważ zarobek z tego nie jest wcale taki wielki... już bym wolał se na allego yang kupić bo za prąd więcej zapłacę i za EM2 niż za np. 2kkk...

Opublikowano

Po co jak jest M2bob ?:) Jest darmowy i bardzo dobry możesz włączyć 2x clienty lub kupić premium na 6 clientów za 15$ :)

Miałem do czynienia z obydwoma botami i można je porównać ,a i FB M2Bob góruje nad EM2 FB ;-) Także wybierz raczej m2bob : PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...