Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield nie uruchamia się

parufkens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj mój brat postanowił pobrac tą grę na swojego kompa (parametrami odpowiada wymaganiom gry) ale wystąpił problem po zainstalowaniu, mianowicie uruchamia grę ale zamiast normalnego menu ma ekran przedzielony w pół z czarnym i białym paskiem. Co może byc przyczyną tego? Sterowniki od karty ma najnowsze (na starszych w ogóle się nie uruchamiało okno gry), directxa najnowszego, javę, flasha, service packi wszystko ma. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Witam ja mam taki problem że kupiłem cd key ale sie pomyliłem przy podawaniu wieku i od suporrtu dostałem 2 cd-key ok gra sie zainstalowała i wsykakuje mi takie okno jak ją włączam :http://imageshack.us/photo/my-images/85/problemxi.png/ i co robić dalej chce wkońcu grać

Opublikowano

1. Masz 7 a twój komp jej nie ogarnia.

2. Kupiłeś może BF 3 / BF 2 BC, bo Play4free nie wymaga Origina.

3. Twój komputer nie poradzi sobie z grami w 2 punkcie.

Opublikowano

Bartek, ja mam taki sam komputer i taką samą kartę graficzną jak kolega, który założył temat, a normalnie gram od roku bez ścin i błędów, więc nie pierdol, że mu nie pójdzie

Uruchom przeglądarkę jako administrator(nawet jeśli jesteś zalogowany jako admin, PPM i uruchom jako) Zainstaluj biblioteki Framework 3.5 i 4.0

Reinstaluj grę/wtyczki od przeglądarki.

Opublikowano

Czy reinstal gry jest naprawdę konieczny? Na tym komputerze zanim się ona pobierze i zainstaluje to wieki mijają. Wtyczki od przeglądarki? Jakie konkretne masz na myśli?

Opublikowano

Właśnie instaluję te wszystkie biblioteki i aktualizuję wszelakie wtyczki jakie mam zainstalowane i jakie są potrzebne do uruchomienia gry i zobaczymy. Jeżeli to nie pomoże to będę Was dalej męczył ;)

EDIT:

Gra nadal nie działa. Zaktualizowałem wszystko co pisaliście i dupa nadal to samo. W załączniku dodaję screen'a jak wygląda obraz gry po uruchomieniu.

post-388409-0-67720400-1334954062_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...