Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie nowu masowe bany...

G1-Admin-Nemcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie znowu g1 dało masowe bany ja dostałem bana na 63 lvl z retailem na famas..

Tutaj macie pare linków na których jest pokazane ile g1 przez pare dni zbanowało graczy:

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-04-19&date=2012-04-18

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-04-16&date=2012-04-17

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-04-17&date=2012-04-16

In warrock play every day!

k6zek009.png

Opublikowano

Ja też Dostałem bana

A mialem 48lv i 5 Retaili + TMP_9 10 Years ...

Wiadomo za co te bany ? i czy mozna sie od nich odwolac?

OkeanoS

Opublikowano

oczywscie banuja tych wszytskich co nie hakuja a ci co hakuja to graja dalej...

powiedzcie mi dlaczego ja nie dostalem bana? dlatego ze nie krece ani nie hakuje a ci co sami siebie oklamuja niech placza..

Opublikowano

Płaczecie kurde tylko tyle mass banów ja nigdy nie hackowałem i wszystkie mass bany przetrwałem za coś napewno dostaliście. Sam napisałeś że kręciłeś......pacan

świetnie że coś robią, bez sensu jest pisać takie posty jak wy za co dostałem bana...sami dobrze wiecie!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejny mass ban na karku! I nic... A podobno banują za nic, skoro tak to dlaczego nie mam bana!? Grr... xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up'y

Sluchajcie.Nie piszcie bezsensownie ,ze dostaliscie bana za nic...Nie ma banów za nic.Ja gram na koncie jakis rok i nie mam bana...

Nie musicie grac teraz na wspomagaczach.Wystarczy ,ze kiedys jechaliscie na dinarbocie itp to teraz was moga za to banowac.

@top

Dzieki za informacje.Lajk 4you.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Możliwe też że Nemcio hackował (wątpie). Nie dziwcie się za bardzo i nie obciążajcie ich ticketami nasze konta to tak naprawde ich konta .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja tez mam bana posiadam retiala na m60 i famasa na 10 lat nigdy nie hakowałem lv 25. Najlepsze jest to ze przez 3 miechy nie miałem neta i nie logowałem się nawet do gry.

I jak napisałeś ticketa pomogło? Wiadomo coś w sprawie odblokowania kont?

Opublikowano

Ja dostałem banna na 51 lvl z retailem na m60 ... o co w tym chodzi ... ma być jak kiedyś odbanują z 1 lvl i premką mi się nie opłaca ... chcę swojego retaila ...

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...