Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowa aktualizacja zakończyła żywot botów

proktah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowilem zwrocic sie do Was wszystkich z prośbą o rozwiklanie pewnej sprawy, poniewaz dzisiaj zrobilem jak to zwykle aktualizacje z mysla,ze jak kazda poprzednia niczego na zle nie zmieni, jednak cholernie sie mylilem. Zaczne od tego co byc moze nie kazdy wie...gram caly czas na serwerach 4neta bo tam nie posiadają pana super szpiega Pb. Gram juz dobrze ponad miesiac na dreambocie ktorego laduje przez Winjecta i do dzisiaj problemów zadnych nie bylo( procz moze paru wyzwisk z powodu wiekszej ilosci xp) jednak...zaraz po wspomnianej aktualizacji wszelkie serwery przestaly istniec co rusz pojawiajac sie w smiesznej ilosci i znikajac na dobre. Nie moglo sie obejsc bez odinstalowania i ponownego wgrania.Pomoglo to jedynie odzyskac wszelakie serwery,ale teraz kiedy tylko zaladuje bocika to 4net i wszelkie inne po prostu wywalaja okno z gra bez zadnej informacji o tym,ze wykryto hack'a. Nie mam pojecia czym to jest spowodowane, jednak nie stało sie tak jedynie u mnie a u paru innych znajomych ktorzy maja dokladnie tego samego bota. Mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos kto bedzie mogl cos wniesc do tej sytulacji...z gory dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

i bardzo dobrze takich powinni tepic co za ses jest grac na jakis hackach? naucz sie grac normalnie a nie placzesz ze Cie wywala leszczu

/Sprawdź nazwę forum, a potem pisz głupie posty.

Opublikowano

Może automatycznie zmieniło ci server miałem tak pare razy (Łącze się z np oman 1/3 a wczytuje mi się np karkand 2/3 ) i może wtedy wykryło twojego botka?

Opublikowano

Najdziwiniejsze w twojej wypowiedzi jest to,ze nazywasz mnie leszczem ale slowo "Cię" piszesz z duzej litery oddajac mi tym samym jakby nie patrzec grzecznosc. Co do leszcza znam pewnego...plywa w wodzie i podobno jest bardziej skomplikowany jak dorsz czy tez Wałęsa...tak czy tak mizerna odpowiedz jak na miejsce w ktorym sie znajdujemy,wiec jesli znajdzie sie ktos kto pomoc w tej sprawie by mogl..nadal bylbym wdzieczny.

Wiem juz ze ostatnia aktualizacja-1.36 zmienila bardzo wiele jednak tutaj mam kolejne pytanie...czy da sie dorwac z jakiego kolwiek miejsca instalke ktora ma w sobie aktualizacje do 1.35 i czy to w ogole mialoby rece i nogi w tym sensie czy np. nie jest wymagana ostatnia aktualizacja by moc w ogole zagrac.

Kolejna sprawa to taka czy istnieje szansa by ktos kto sie na tym zna zmienil dreambota do tej smiesznej aktualnej wersji-1.36??

Może automatycznie zmieniło ci server miałem tak pare razy (Łącze się z np oman 1/3 a wczytuje mi się np karkand 2/3 ) i może wtedy wykryło twojego botka?

Tez dzialo mi sie tak nie raz jednak nie mialo to kompletnie znacznia w odpalaniu dreambota-chodzi mi tutaj jedynie o serwery 4neta bo rzecz jasna z kadego innego w pare sekund dostawalo sie kicka-jednak z informacja ze wykryto bota. Teraz jest zupelnie inaczej bo z botem gra sie zaladuje do konca i w momencie ladowania na mape w sekunde wyskakuje blad i okno z gra calkiem znika(nie dzieje sie tak rzecz jasna bez jakiego kolwiek dopalacza takiego jak trollbot czy wyzej wspomniany i moj ukochany dreambot). Wszystko bylo ok do poprzedniej aktualizacji czyli 1.35. Teraz zostalo jedynie cos takiego jak Hack4Free v2.1 z ktorym gra normalnie sie laduje,jednak tam jest tyle pierdulek i glupotek ze ciezko jest sie w tym w ogole polapac-druga sprawa jest tez taka ze nie posiada on chyba aimbota ktory celuje sam na glowy-moze to z tego powodu nie wywala mnie kiedy gram na tym hacku

Opublikowano

Taka jest właśnie gra na bocie, nie wiadomo czy będziesz mógł grać czy nie, a jak tak, to na pewno kiedyś wyjdzie taka aktualizacja, która go wyniszczy

Radzę zacząć normalnie grać, a może kiedyś wyjdzie inny hack

Opublikowano

LoL Płaczecie bo wam aimbot nie działa omg. Za każdym razem kiedy jest update trzeba cheaty aktualizować to normalne. Zapewniam was że napewno coś za niedługo tutaj nowego będzie.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...