Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bardzo wolno pobiera pliki z serwera.

jebaklesny122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko. mam problem a mianowicie jak gram na mp to jak wchodzę na server to ściągją mi się pliki po 12kB/s mój internet to 4mb. jak naprawić to aby.się szybciej ściągało??

Opublikowano

Zależy jak ma ustawione to serwer, jeżeli pliki pobierasz bezpośrednio z serwera to tak jest, jeżeli Administrator wrzucił pliki na jakiś hosting i podał link do pobrania to idzie to szybciej. Coś było jeszcze z CFG, ale tu musi się wypowiedzieć znawca SzeFcio (( sorry jak źle wpisałem nick :P )).

Opublikowano

nie doszedłem konkretnie jaka to komenda ale jeżeli weźmiemy config podstawowy z gry to ściąganie na cod jumperze jest bardzo wysokie. W moim przypadku 600 kb/s . Mam config z cfgfactory, nie pamietam jaki to jest ale na configu z cfgfactory ściąga się tylko 12 kb/s

Moja rada, zrób nowy profil, nie wgrywaj żadnych configów i wtedy spróbuj ściągnąć

Lekko masło maślane ale ok =]

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...