Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Czapkami ...

Shiev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż niedawno dowiedziałem się o serverach z achievement modem, zaciekawiły mnie więc wbiłem na jeden i wpisałem komendy, ok dostałem osiągnięcia i itemki, ale z osiągnieć halloween dostaje się Monoculusa, Głowe Bezkonnego Bezgłowego Jeźdźca i Lekko Niepokojącą Maskę Halloweenową, spk dostałem czapki ale gdy je założę na jakąś postać i wejdę na server żadnej z tych czapek nie widzę jak i nie widzą inni gracze :/ Czy czapek halloweenowych z achievement moda nie widać ? Dodam, że czapkę kamerzysty czy jakoś tak i taką drugą widzą wszyscy. Proszę o pomoc i z góry dziękuje :)

Opublikowano

Radzę Ci czasami czytać opisy czapek, w tych akurat będzie to napisane na czerwono (prócz gibusa).

Opublikowano

te czapki są widoczne tylko na mapach halloween albo na mapach tworzonych na te samo święto, czytaj opis >.<

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

@Grzes111

Dostępne są one na serwerach z włączonym modem Halloween (w większości serwery te są rzeczywiście z mapami Halloween, ale zdarzają się też inne), w Halloween lub podczas pełni księżyca.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@UP

Jednym z tych serwerów jest max-play, ale tak czy siak autorowi polecam czytać opisy czapek ;s.

Opublikowano

Dzięki wszystkim. A jeśli chodzi o czytanie opisów to myślałem ,że chodzi o to ,że zdobyć można tylko w halloween, mój błąd. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...