Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WEB]Mój pierwszy layout WWW

Rhoads

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako iż zajmuję się grafiką od jakiegoś tam czasu (a tam pół roku) i wszyscy dają desingi - swoje i cudze (co mnie bardzo wkurwia) to i ja postanowiłem poświęcić nieco czasu.

Czas pracy to ok 30 minut. Niedużo, ale tutaj robiłem to raczej na pokaz, ale myślę, że ciekawie wyszło ;)

IRgDp.png

Download

http://www.sendspace.com/file/y77d40

Skan

https://www.virustotal.com/file/95236ce28f5a4a0b68371f71fe8b1236a094707794d24fc43ea8aaadc69c03a9/analysis/1334693596/

Krytyka mile widziana, hejty jak zima - wypierdalać.

Pzdr, Rhoads

btw, stopka ma zostać. Jak ktoś to zakoduje i oskryptuje, podrzućcie linkiem :P

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

Fajne, trochę za bardzo oddalone od siebie niektóre elementy ale jest spoko. + że sam robiłeś.:)

Zapodasz czcionki ? Ciekawie wyglądają... xde

Opublikowano

Aż nie chce się wierzyć, że to twój pierwszy layout strony ;). Wygląda na profesjonalną.

Nie chcę się czepiać zbytnio, ale jak na stronę do metina to jest taka mało "umetinowiona" tzn. nie ma obrazków dot. gry.

Ale tak to jest fajne, like.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Według mnie nie ma tragedii, ale mogłoby być o wiele lepiej.

U góry powinieneś dodać odstępy pomiędzy napisani i wykorzystać zwyklejszą czcionkę.

Ta ramka mniej więcej na górze, powinieneś dać całkiem środek...

Nie wiem to nie trzyma się kupy według mnie, możesz dodać coś tam z Metina.

Moja ocena to 5/10 i nie pobiorę, sorry. =)

Opublikowano

Nie chce wyjść na kogoś kim nie jestem, ale wydaje mi się, że identico widziałam na Elite.. Teraz szukam tego tematu .. Jeśli się miliłam i mam przed wczesne zwidy , proszę o wybaczenie. :D Strona, ogólnie ładna .

Do póty nie znajdę masz Like. :P

Opublikowano

Nie chce wyjść na kogoś kim nie jestem, ale wydaje mi się, że identico widziałam na Elite.. Teraz szukam tego tematu .. Jeśli się miliłam i mam przed wczesne zwidy , proszę o wybaczenie. :D Strona, ogólnie ładna .

Do póty nie znajdę masz Like. :P

Podobna kolorystyka jest na nexusmt2.net :)

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...