Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno premium na poczcie

Dupcia9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jaką kwotę musze wziąć ze sobą na poczte, jak wypełnić druczek na poczcie, żeby mieć premium w tf2??Mam dać tej pani w okienku 2,5zł i te kwotę, czy to jakoś inaczej. A wydadzą 13 latkowi?

Opublikowano

Jaką kwotę? 5 euro czyli przeznacz na ten cel około 25zł (22zł + 2,5 za przelew na poczcie=24,5).

Sam chciałem konto steam doładować - najlepiej za najmniejszą kwotę - jak na razie - czyli 5 euro.

Najwygodniejszą metodą jest paysafecard. Niestety kurs euro wynosi ponad 4zł, więc do zapłacenia mam 21zł i 5 gr (jak ostatnio sprawdzałem).

Paysafecard można nabyć tylko o kwotach 20, 50 i 100 zł. Paysafecard odpada.

Raczej nie da się zwykłym przelewem... chyba, że o czymś nie wiem.

- Co do #2 kolegi :

3 wyrazy to odpowiedź na jedno z pytań autora, pozostała część została pochłonięta przez chwalenie się, że ci mamusia 50zł na konto co miesiąc przelewa. Cieszymy się z tobą. Ale co ma to do teamtu?

Polecam popracować nad ortografią, ewentualnie patrz co ci przeglądarka na czerwono podkreśla.

Własne konto? Fajne, jednak mi by się nie przydało. Jedyne, do czego bym konta używał to steam i ewentualnie android market. Nie opłaca się na jedno doładowanie + kupno 2 aplikacji nie?

- Do reszty:

Możecie polecić inną formę płatności (bez użycia karty)?

Paypal jest możliwością, tylko trzeba zakładać konto z imienia i nazwiska takiego samego, jak konto bankowe. Sporo zamieszania i czekania (jestem leniwy :P).

headerlogoc.png

Opublikowano

Tak, ale musisz wypełnić kwitek, na którym jest numer konta na które przelewasz pieniądze.

Jakim sposobem chcesz zapłacić? Ja dalej nie widzę możliwości zapłaty zwykłym przelewem.

headerlogoc.png

Opublikowano

rozumiem, chcesz zapłacić przez paypal...

wybierz opcję "Dodaj środki (kilka dni)", tam powinieneś mieć dane do przelewu.

headerlogoc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...