Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S][FACTIONS][No-Premium][NO-HAMACHI][NO-WL][24/7]

grazon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAJLEPSZY SERWER SURVIVAL

Nazwa serwera: 192.166.219.4:25565

Typ serwera: SURVIVAL + FRAKCJE

Max. ilość graczy:40

Administratorzy: eidos098, SqN_, bad1

Pluginy: Wpisz /plugins podczas gry

Ilość slotów: 80

Opis serwera:

TO NAJLEPSZY SURVIVAL NA KTÓRYM KOL WIEK GRAŁEM CHCĘ GORĄCO GO WSZYSTKIM POLECIĆ ABY POLECILI GO INNYM.

Na serwerze można zdobyć funkcje takie jak: Koczownik osadnik,monarcha,szlachcic i magnat.

Aby zdobyć tą funkcje trzeba wykonać określone zadania. Po za tym jest bardzo ogarnięta administracja dzięki której rozgrywka staje się jeszcze lepsza.

Naprawdę serwer jest odjazdowy i polecam go wszystkim którzy uwielbiają grę na survivalu

Opublikowano

Server nie polecam spawn na morzu 0 ogara brak mcmmo laggi konkretne przez generowanie mapy jakies tp w 4 strony swiata gdzie 4 strona nie dziala brak anty cheata ludzie lataja na x rayu kill aurach itp szkoda czasu. Weszlem na chwile poszukac jakis mineralow bylem gleboko w kopalni i daleko gdzie nagle jeden typek zabil kumpla z mojej frakcji ktory byl wogole w innym miejscu i nagle znalazl sie obok mnie z kamiennym mieczem gdy ja mialem zelazny i zabil mnie. Syf szkoda czasu i zachodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...