Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Le Blanc vs. Malzahar vs.Vladimir

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LeBlanc bardzo dobra na normale, bo na rankedach często banują.

Malzą zagrasz wszędzie, a jest bardzo, bardzo dobry.

Posiada silence co daje bardzo dużo na mid, dobrą farmę z E, W obszarowe i ult na mid po prostu zaje...

Opublikowano

Vladimir może być, a jeszcze dobrym ap carry jest brand, annie, ew. karthus.

Polecam ci kogoś z tych co ja podałem.

@Down

karthus to bardzo dobra postać. Aoe slow, zajebiste ulti, perm spam z Q (jak trafisz to średnio 200dmg na 2sec). Niby papier, ale to nie prawda jeśli ogarniesz builda. W tf sporo robi, łatwo się nim zabija i farmi.

Opublikowano

narazie jestem Za malzaharem Farex a czemu akurat karthus ? podobno dosc slaba postac i jak mozesz to uargumentuj annie i branda

czarq dzieki za info

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Jeśli zależy ci na szybkim i efektywnym combo (śmiercionośnym w większości przypadków) to imo leblanc, annie, veigar

Sharimi.png

Opublikowano

Malzahar to po prostu najlepszy killer tanków. Taka moja opinia. AP Polecam CI: Branda i Lux. Po prostu mi się podobają i Ci polecam ; )

he?

Opublikowano

Ludzie dlaczego na tym forum w dziale LoL co drugi post na temat champa widzę PODOBNO? Zagrajcie kilka razy, dowiedzcie się czegoś o linii i nabądźcie skilla, wtedy krytykujcie karthusa że PODOBNO jest słaby...

Jeśli zależy na DMG to bierz LB, ale wbrew pozorom to trudna postać ;) Polecam Cassiopeie - dobra robi tons of dmg, naprawdę przydatna dla teamu, niestety mówią że trudna, taka też. jest... Ale po ~20 grach już coś można tym tworzyć. Dmg? Ahri! Must have! Tons of dmg, ale gra na 2 skillshooty może być trudna... Ale jaka przyjemna! I mogę dalej wypisywać, mid to moja pozycja więc coś wiem o tych champach, ale szkoda zanudzać. Polecam te 3 w twoich kryteriach, od razu wykluczając flame - tak, inne też robią podobny a nawet większy dmg, ale te po prostu wybrałem.

Opublikowano

Z tych co podales to najlepszy malzahar bo keblanc banuja często a vald raczej dobrego DMG nie ma. Poza tym mogę Ci polecić Ahri.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

cassiopei może nie ogarnąć dość trudna postać ;p polecam karthusa q bije co 1-2 sec i zabiera spore dmg ulti idealne na dobicie przeciwnika i po śmierci 10sec możesz jeszcze bić więc postać fajna chodzi LB chyba lepszy

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

@2up bo są trolle. Po co banować LB? Na wyższym elo po prostu są mocniejsze picki/nie stanowi to dla nas znaczenia, a na hell elo lubią tym grać noobki. Rzadko się zdarzają ogarnięte LB, które cię rozjadą i late wycarrują. Btw. Gdzie wy gracie że wam LB banują? o.O U mnie to tak 1/7 gier może banują lb albo rzadziej.

@top Jak masz zamiar grać mida, to polecam zaczynać od anki, veigara itd. postaci prostych. w miarę skilla polecam anivię, branda, ahri karthusa, aż dojdziesz do wg mnie i większości jednej z trudniejszych - cassioepia'i. Carrowanie soloq do 25 minuty jest naprawdę boskie, ile rankedów tak wygrałem to nie wiem. Gorzej na normalach na EUNE bo tam są noobki najczęściej i team może ci pomagać... Ale ginąć.

@up Toś widzę pograł LB po ch*ju dużo jak tak mówisz.

Opublikowano

LeBlanc bardzo dobra na normale, bo na rankedach często banują.

Malzą zagrasz wszędzie, a jest bardzo, bardzo dobry.

Posiada silence co daje bardzo dużo na mid, dobrą farmę z E, W obszarowe i ult na mid po prostu zaje...

Ciekawe kiedy ją banują, ona jest useless. Niby ma super early, a tak na prawdę ciśnie ją Cass, Malza, TF, etc. W late gówno robi, jedynie kiedy przeciwnicy nie mają m. resist to wyeliminuje jeden target i tyle.

@UP

Bo ma wszystkich na combo ;)

Szczególnie tanków i offtanków. :ddd

Polecam Vlada, świetnie trzyma linie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...