Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na fryzure

xPiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry.Jaki proponujecie pomysł na męską fryzurę? Teraz mam leciusiennkiego irokeza i średniej długości włosy.Chciałbym jakąś ciekawą, prostą, subtelną fryzurę, na średnie włosy.Na Hitlera i Biebera mnie nie interesuje : o

@Emo nie chce ; o

Opublikowano

Załóż się z kumplami w szkole o flaszkę, że się obetniesz do łysa. Nie dość, że problem dosłownie zejdzie Ci z głowy to zarobisz flaszkę. Lecz jednak jak masz krótkie włosy to koledzy mogą nie być zbytnio zainteresowani. :D

Opublikowano

Omg na ibisza...

Irokez rlz zalezy jak obciety jezeli u fryzjera na 5 zl to raczej nie

albo jak cie siostra obetnie tak jak wiekszosc tych dzieci jp

ze gore zostawiaja a boki na lyso ... o to tu nie chodzi....

Polecam fryzure na Puyola

Opublikowano

Po lewej ogól się do łysa , na środku niech Ci włosy stoja , a po prawej wzorek kapryśnej Karoliny idącej przez pole . A tak na serio to podetnij włosy tak na krótko po bokach , na środku jak najdłuższe , i zaczesuj na bok , najmodniejsza fryzura i fajnie wygląda ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

walnij se emo, troche Ci zajmie zapuszczanie grzywki ale bedzie warto :D farba Ci z deka zniszczy wosy więc odżywka obowiązkowa i... licz sie z tym że w szkole bedziesz miał z lekka przejebane ;D chyba że ubierasz sie normalnie, dzinsy, normalna koszulka bluza, a nie rurki, obcisłe podkoszulki jakieś kolczyki w uszach

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@GhostPlayer

Dzięki, to mi właśnie chodziło.

Dokładnie, to podoba mi się taka fryzura, co koleś ją ma w tym teledysku:

[/media]

1:20

Opublikowano

Omg na ibisza...

Irokez rlz zalezy jak obciety jezeli u fryzjera na 5 zl to raczej nie

albo jak cie siostra obetnie tak jak wiekszosc tych dzieci jp

ze gore zostawiaja a boki na lyso ... o to tu nie chodzi....

Polecam fryzure na Puyola

Tu się nie zgodzę mi akurat pasuje boki na łyso i zostawiona góra, a jakimś JP nie jestem? hmm więc coś ci nie pykło?

Opublikowano

To wszystko zależy od Twojego stylu i kształtu głowy. Idź z dwoma koleżankami do fryzjera i niech razem z nim wybiorą jakąś fryzurę.

Jeżeli będzie ładnie - zostawisz, jeżeli powiedzą, że brzydko - zmienisz. Nie można Ci pomóc przez internet w takiej sprawie.

Opublikowano

Ja pierd*le, gimbusy ile macie lat że nie wiecie że "EMO" to muzyka? A ten styl (subkultura) co tam pokazujecie na tych zdjęciach to "Scene"?

Emo nigdy nie istniało, a jak istniało to do Polski nie dotarło... więc jak napiszecie następnym razem to wasze "emo" i dacie zdjęcie jakiegoś kolesia w dłuższych włosach i ze snake bites, czy też tunelami to się narpiew pierd*lnijcie w ten pusty łeb.

Opublikowano

To wszystko zależy od Twojego stylu i kształtu głowy. Idź z dwoma koleżankami do fryzjera i niech razem z nim wybiorą jakąś fryzurę.

Jeżeli będzie ładnie - zostawisz, jeżeli powiedzą, że brzydko - zmienisz. Nie można Ci pomóc przez internet w takiej sprawie.

Jak w GTA SA, obetniesz sie na łyso, a potem mozesz sobie afro zrobić.

@top: Ja zawsze boki krótko i górę ścieniować.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...