Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch.

Imvu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam pytanie odnośnie nowego patcha w lol'u. Kiedy się pojawi. Tydzień temu go nie wprowadzili, dziś też nie. A czekam na te zmiany w nowym patchu :) Z góry dziękuje za odpowiedz.

Pozdrawiam Imvu.

Opublikowano

No niby są, ale riot się opier**la z tymi paczami niestety, może wyjdzie dziś w nocy (miejmy nadzieję) :P

Gold Member

nvm

Gość Menesterowy
Opublikowano

Patch powinien być jutro, lecz możliwe jest, iż pojawi się za tydzień (2 Champy w jednym patchu).

Trzeba być cierpliwym.

Legenda
Opublikowano

No niby są, ale riot się opier**la z tymi paczami niestety, może wyjdzie dziś w nocy (miejmy nadzieję) :P

Było napisane, że PAX będzie to patch będzie.

Opublikowano

PAX patchem wtf? Przeciez to impreza dla fanów. Podobno ma być jutro ( w srode ) czy Varus jutro bedzie - tego nie wiem na forum lola ( oficjalnym ) powinno cos byc. Co do Hecarima mozesz pograc na becie.

Opublikowano

hym. Ale 1 champ. Na jeden tydzien. W zeszły nie było wiec teraz powinnismy dostac 2. Ale rozumiem, bo to co teraz wprowadza moze byc przełomowe ;p

Opublikowano

@UP

Riot nie dodaje co tydzień nowego champa. Jeżeli dobrze Cię zrozumiałem... Ja mam nadzieję, że jutro wyjdzie Varus <3 Pinionżki już są, więc tylko kupywać.

he?

Opublikowano

patch juz jest i byl wczesniej wiec mozna zamkncac...

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Skin Shena już jest w grze (nie wiem czy można kupić). Podczas pobierania patcha widziałem, że jakieś pliczki z Varusem były więc może wyjdzie za 1tyg. ?

Temat zamykam bo nowy patch wyszedł, a nie chcemy spamu ;)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...