Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ping? What the Fu**

Ponzo2123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam bardzo istotny problem , który mnie bardzo ale to baardzo denerwuje.

Komputer mam dobry na te gre , wymagań mojego komputera nie będę podawał. Bo sam wiem że mam dobry - wystarczający :)

Mianowicie , w grę wchodzi Ping.

Na wszystkich mapach , na wszystkich kanałach (Europe , International etc) mam PING 999.

Bez problemu wchodzę do gry gdzie jest limit - Tzn Yellow i Green Ping. Nie mam problemu by wejść.

Ale w grze już mam ping 999 ! Jest to .. Irytujące. Bardzo.

Proszę o pomoc w tym jakże cholernym problemie.

Poniżej daje wam link do sprawdzenia jaki mam internet.

Skan nie potrzebny ponieważ jest to oficjalna Strona ;

http://www.speedtest.net/result/1899882376.png

Za każde przydatne odpowiedzi LAJK !

Pozdrawiam

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Opublikowano

A odczuwasz te lagi podczas gry? Pytam, ponieważ są bugi i nawet ktoś kto nie ma lagów w grze ma ping 999..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Może to wina leży od strony , wydawcy internetu ;) ? Może jakoś słabo dochodzi ;d?

Z internetem jest wszystko okay , wydawca internetu potwierdził iż łącze dochodzi prawidłowo. Tydzień temu dzwoniłem.

A odczuwasz te lagi podczas gry? Pytam, ponieważ są bugi i nawet ktoś kto nie ma lagów w grze ma ping 999..

Powiem tak.. Lagów podczas gry nie mam , są one dla mnie TOTALNIE nie odczuwalne. Ale denerwują mnie osoby, które piszą lager , hacker bo ma 999ping. Zlewam na to , ale z powodu tego pingu często drużyna kicka mnie z serwera. Dlatego jest to tak istotny problem.

Ps; Widzę , że również ze sląska jesteś ;D Pozdro ^^

#Też się cieszę ;-) || Hm3

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Opublikowano

1) czasami szybkość internetu nie ma wpływu na laggi występujące w grze, ja też mam 6 z dialogu, a czasem miałem laggi, że nie mogłem wejść na yellow ( a wszystko miałem powyłączane > Nawet proces explorer.exe )

@TOPIC

Spróbuj zrobić reinstall albo daj check files. Ponadto przeczyść rejest CCleanerem oraz wyłączaj zbędne programy na pulpicie. Sprawdz ile co zajmuję % procka, ponadto możesz ustawić WR jako wyższy priorytet. No i możesz tez zrobic defragmentację dysków.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...