Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne/FAQ] Informacje o Tigerze

twojastaraewq12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. ostatnio zauważyłem że wiele ludzi zakłada dużo tematów ile zarabia tiger itd. Mam tigera dość długo i postaram wam się opisać ile zarabia itd.

W moim przypadku jest to TIGER VII z tymi rzeczami

- Działo 8,8cm KwK 43 L/71

- Wieżyczka Pzkpfw-VI-Tiger-1-Porschetrum

- reszta nie istotna.

Za bitwę z kontem premium +3 zabitych + zdobyta baza przeciwnika otrzymałem : 1343 Doświadczenia i 36000 Kredytów. ( Wytrzymałość 443\1450 )

Za bitwę z kontem premium + 5 zabitych + zdobyta baza przeciwnika otrzymałem: 1654 Doświadczenia + 48000 Kredytów ( Wytrzymałość 264\1450 )

Za bitwę z kontem premium 0 zabitych + zdobyta baza przeciwnika otrzymałem: 397 Doświadczenia + 12000 Kredytów ( Wytrzymałość 640\1450 )

Za bitwę z kontem premium 0 zabitych + przegrana bitwa otrzymałem: 143 Doświadczenia + 6000 Kredytów ( wytrzymałość 745\1450 )

Za bitwę z kontem no-premium +3 zabitych + zdobyta baza przeciwnika otrzymałem 978 Doświadczenia + 18000 Kredytów ( Wytrzymałość 1212\1450 )

Za bitwę z kontem no-premium +5 zabitych + zdobyta baza przeciwnika otrzymałem: 1198 Doświadczenia + 28000 Kredytów ( Wytrzymałość 26\1450 )

Za bitwę z kontem no-premium 0 zabitych + zdobyta baza przeciwnika otrzymałem 74 Doświadczenia + 3650 Kredytów ( Wytrzymałość 324\1450 )

Za bitwę z kontem no-premium 0 zabitych + przegrana bitwa otrzymałem: 21 Doświadczenia + 2156 Kredytów ( Wytrzymałość 0\1450 )

Na koniec chciałbym dodać że tiger na początku mało zarabia naprawa unicestwionego czołgu kosztuje 10.000Kredytów , ale potem jeśli dokupimy wieże i dobre działo tiger przynosi zyski. Jest to mój pierwszy taki mini poradnik. Myślę że dla pytających się ile taki czołg zarabia itd jest dobry. Pozdrawiam

Opublikowano

Dla mnie to ni tut ni nic.

Za mało info koleszko.

Potrzeba ile zarabia bez premki itd.

Ale gratki za chęci.

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Za mało info koleszko.

Ale gratki za chęci.

Za mało info koleszko.

Ale gratki za chęci.

po 1: Jest to mój pierwszy poradnik. Po 2 :Jest to dla początkujących sam tigerem gram 2 tygodnie i nie wiem dokładnie napisałem tyle ile wiem. Po 3: Już dodałem i dzięki za przypomnienie.
Opublikowano

Fakt jest statystyka, no ale będzie ona różnie wyglądać dla każdej kolejnej osoby. (wyśrodkowane wyniki będą najbardziej spotykane, jak to opisuje krzywa Gaussa). Jeśli chcesz mieć wiarygodna statystykę to obliczaj ją z powiedzmy 10 bitew, bo jednak zabicia a zadane obrażenia to całkiem inna bajka. ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

I ja jestem posiadaczem tygryska :) Niestety zawiodlem sie jest za miekki jak na ciezki czolg wszystko w niego wchodz czesto dostaje w ammo przebija go byle pzIV nic nie rykoszetuje nawet przy kontowaniu pancerza jedynym ratunkiem jest dzialo dluga 8.8 i snajpienie z 2 lini ...Wydaje mi sie ze niemieckie czolgi sa pokrzywdzone *To tylko i wyłącznie moja opinia możecie sie z nią nie zgadzać*

Przerwa w grze

Opublikowano

Tygrys ma chyba najlepsze działo pod względem penetracji i celność na swoim tierze, a pociski są tanie. Więc nie wiem skąd teoria, że ma słabe działo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up...

Po co dajesz 'refresz' skoro to nie jest temat w stylu : Pytanie...

...

Na co liczysz że co mamy napisać więcej na ten temat zrobiłem FAQ, dość słąby bez opisu słabych i mocnych stron tego czołgu jak nim grać na co uważac itd.

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...