Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gold za sms

twojastaraewq12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwrotu kasy raczej nie dostaniesz za złe wpisanie, ponieważ jest to Twój bład. Jak nie wiesz jaki masz mail to wejdź na stronkę wota, zaloguj się, włącz gabinet prywatny i tam masz mail.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Zwrotu kasy raczej nie dostaniesz za złe wpisanie, ponieważ jest to Twój bład. Jak nie wiesz jaki masz mail to wejdź na stronkę wota, zaloguj się, włącz gabinet prywatny i tam masz mail.

OMG... Umiesz czytać ? ja mam problem z wpisaniem w telefonie dużych i małych liter bo mam stary telefon bo LG mi się rozbił ... a nie z znajomością emaila
Opublikowano

OMG... Umiesz czytać ? ja mam problem z wpisaniem w telefonie dużych i małych liter bo mam stary telefon bo LG mi się rozbił ... a nie z znajomością emaila

No to użyj opcji kopiuj i nie mów, że się nie da bo gdybyś siadł na chwilę i popróbował to byś sam rozwiązał problem.....

Napisałem Ci poprostu jakie mogą być konsekwencje złego wpisania, żeby później nie było płaczu.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

raz przez przypadek wpisałem [email protected] zamiast [email protected] i napisałem do supportu po upływie 2h miałem gold w grze (po 2h siadłem na kompa) Więc nie ma tragedi napisali tylko żebym bardziej uważał przy wpisywaniu ... ;)

a SMS był za 30zł ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...