Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba wyłudzenia konta!

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wierz i olej to szerokim łukiem. Jakiś dzieciak się bawi, po pierwsze takich rzeczy, by nie zgłaszali do sądu tylko od razu zbanowali.

Nie musisz się o nic martwić, sprzedawaj, czy tam graj dalej. =)

Opublikowano

Administracje nigdy nie prosi cię o dane do konta!!!

Więc napewno to nie był jakiś support od Game Forge czy jakoś tak.

Zwykły oszust

Opublikowano

eplv.jpg

Zapamiętaj, administracja nigdy nie prosi o twój login bo w bazie już go mają. :)

Oszust ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przecież gdyby mieli Ci coś zrobić to znają twoje dane itp wszystko w bazie mają . A po za tym kto pisze na gg z takim info... Dziecko się jakieś bawi.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mowicie ze "dzieciak sie bawi" a założę się zee żadne z tych osób co napisało w tym temacie nie ma +18. Wiec mówicie ze dzieciaki piszą a sami nimi jesteście taka prawda tyle z mojej strony.

Pomoglem daj Like :))

Opublikowano

jeżeli kiedykolwiek grałeś na pl'u przypomnij sobie ile razy na chatie pisało na złoto że GM nigdy nie poprosi cię o podanie hasła i zapamiętaj to sobie .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Podstawowowy błąd, najpierw piszę "informujemy pana", później "masz 7dni roboczych", czyli najpierw pan, później kolega z podwórka...?

Fail .

Opublikowano

Mowicie ze "dzieciak sie bawi" a założę się zee żadne z tych osób co napisało w tym temacie nie ma +18. Wiec mówicie ze dzieciaki piszą a sami nimi jesteście taka prawda tyle z mojej strony.

A czyli jak ktoś ma 18+ to już nie jest ''dzieciakiem''?

O tym bardziej decyduje dojrzałość, a nie wiek, bo ''dzieciakiem'' ''nobem'' itp. można być w każdym wieku :)

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

PS. W każdym, ale 18-latek kulturalniej i doroślej zachowuje się niż jakiś 15 latek.

oj z tym to się na pewno nie zgodzę ;) uwierz mi, że znam osoby które mają po 15 lat i zachowują się bardziej przyzwoicie niż nie jeden 18-latek.

A żeby nie było OT to gameforge takie sprawy załatwia od razu banując konto, a do tego nie potrzebne im żadne hasła ani loginy (tym bardziej na allegro i na e-mail). Szybciej bym uwierzył, że ktoś z supportu by się ugadał z tobą na pokazanie postaci i by miał czarno na białym kto jest do odstrzału ;) A co do zgłoszenia go pod podszywanie się... chyba nie ma po co, skoro sam w pewnym sensie łamie prawo GF sprzedając konto? :D

Opublikowano

znam takich co maja i 13 lat a mozgiem dorastaja do niektorych 18-19... ale to sa wyjatki ;]]

niemasz o czym myslec ze to parwdziwe gameforge. jakis smiec cie chciał wyruchac ze tak powiemm.. i prosze mi nie nakladac tych smiesznych % kar..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...