Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon brać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam możliwość do wzięcia telefon z play'a na abonamęt chodzi o telefon żeby był wygodny do grania, siedzenia po necie, pisania sms i innych zeby poprostu był fajny bardziej chodzi o granie :D chce z miltuitoothem a nie jak wzielem z se xperia x8 i niebylo :D za odp daje like (każda :D)

Opublikowano

heh ;)

To zależy ile możesz przeznaczyć pieniążków na tel :)

Najlepszy stosunek jakości do ceny ma telefon Sony Ericsson wt19i ;)

W play'u dodatkowo dodają do niego słuchawki , które w sklepie internetowym wyceniane są na ok.100 zł

W żadnej innej sieci nie są one dodawane...

Polecam ten telefon :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ale mi sie wydaje co do grania to troszke sie nienada on bardziej do muzyki itp. jest :D a ja strasznie lubie grać na komie :D ale like masz :D

Opublikowano

Nie jest wcale taki zły do grania...

Tylko dość mały wyświetlacz 3.2 cala:/

No to może Neo V

Powiedź ile masz na tel , łatwiej będzie mi coś proponować ;)

394591421101183179764.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Samsung Galaxy S... wyświetlacz piękny do grania, spory ekran, duża wydajność, możliwość podkręcenia aż do 1.4 Ghz, najnowsze gierki śmigają spokojnie :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

@Up.Galaxy S3 to kombajn, lepszy od mojego komputera. Nie polecam takiego czegoś na pierwszy raz, tym bardziej, że będzie on diabelnie drogi :)

Uczeń
Opublikowano

Kupno SGSa III to jak kupno pralki, która działa w kosmosie: puki co wakacyjne podróże kosmiczne są dla zwykłego śmiertelnika niedostępne, ale może kiedyś uda się wykorzystać tą dodatkową zaletę, ale na dzień dzisiejszy może wyrwiesz na nią jakąś sprzątaczkę. :D

W skrócie: kupno takiego czegoś na chwile obecną jest bez sensu, lepiej kupić np. SGSa, a za resztę kasy pojechać na wakacje ze swoją lepszą połówką (wakacje się zbliżają :) ).

Opublikowano

Ja osobiście polecam Samsunga Galaxy S II chyba , że stać Cię na Galaxy Note .

Testowałem oba urządzenia i sprawowały się bez zarzutów :D .

Opublikowano

Polecam Sony Xperia S

SE Xperia PLAY

Galaxy S II

Najlepsze fony ;D Oczywiscie do gier ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Samsung Galaxy S... wyświetlacz piękny do grania, spory ekran, duża wydajność, możliwość podkręcenia aż do 1.4 Ghz, najnowsze gierki śmigają spokojnie :)

NEO V można po odpowiednich modyfikacjasz podkręcić do 1.8 GHz.

SE Xperia PLAY

W "trybie konsoli" fajna, ale w "trybie telefonu" slider lata, rozjeżdża się itp.

Opublikowano

@Up. Jakbym chciał to i Eskę podkręce to 1.6, ale ważne jest, aby chodził stabilnie. Podałem najwyższą STABILNĄ wartość, przy której daje radę grać i to w dosyć chłodnym pomieszczeniu. Zresztą procesor i tak nie jest aż tak bardzo ważny, bo przy obydwóch modelach w grę wchodzi głównie RAM, ponieważ procek spokojnie uciąga i system i gry - za to RAM'u czasem brakuje. Ale to rzadkie przypadki :)

Uczeń
Opublikowano

Neo V można podkręcić do 1.8 ale po co ? I tak SGS ogólną wydajność ma wyższą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Samsung Galaxy SII Najlepszy jaki miałem zajebisty telefonik nie spotkałem się z jakąkolwiek grą która by mi się cieła.

Możesz kupić Samsung Galaxy SIII ale wątpie czy będziesz miał na to kase.

Teraz ludzie masowo sprzedają SII żeby kupić SIII ja swojego nowego kupiłem za 1000zł na tablicy bodajże.

Uczeń
Opublikowano

Mu chodzi o telefon z sieci. Mając HTC Hero sieć play nie oferowała mi nic więcej niż Wildfire S, więc po prostu kupiłem Ske, która jest w play ofercie biznesowej. Polska : 100 lat za mużynami :P .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...