Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co byście powiedzieli na TS3 działu CA na MPCForum ?

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Krótko objaśnię co mam na myśli.

Użytkownicy odwiedzający dział Combat Arms mogli by ze sobą pogadać, pograć itd.

Takowy server TS jestem gotów po części za sponsorować, lecz nie w całości :( (z przyczyn oczywistych, brak funduszy)

Aktualnie posiadam 14 slotów, lecz mogę go rozbudować o kilka dodatkowych (można też zrobić małą składkę (wysłanie SMS za 61gr to już jest połowa slota na miesiąc !!)).

Aby nie było jakichś "chach-mętów", że gdy zrobił bym składkę na przedłużenie (lub zwiększenie ilości slotów) to po czasie zagarnął bym TS'a dla siebie podał bym login oraz hasło do hostingu moderatorom tego działu (jeśli było by to potrzebne również e-mail oraz hasło do niego).

Co o tym myślicie??

Wyrażajcie swoje opinie w komentarzach :)

PS.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to IP TS'a: 188.165.154.238:6320 (gdyby podanie tego IP było niedozwolone proszę moderatorów o ocenzurowanie go)

(mnie na 100% tam nie zastaniecie, gdyż mam "szlaban" -,-' i siedzę tak "po cichu", lecz może za parę dni... (moa nazwa to: Niestosowny (w grze również)))

Jeśli można to prosił bym o dodanie ankiety :)

Jest jeszcze jedna sprawa, jeśli to co oferuję jest niedozwolone to proszę nie warnować, gdyż zwyczajnie nie wiedziałem :(

@DOWN

Yhym

Nie wiedziałem (zwykle przesiaduję tylko w tym dziale).

No, ale może pomysł akurat się komuś spodoba itd :P Taki osobny ^^

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

fajny pomysl ale troche nie realny do realizacji bo bedzie spore zamieszanie z sms i co kto wysle ten korzysta a kto nie to nie??

Poza tym skoro juz ten ts jest to po co placic skoro jest to za free

Opublikowano

Bez sensu, jest forumowy TeamSpeak, ts.mpcforum.pl macie tam pokój Combat Arms, więc jak chcecie pogadać to tam się spotykajcie, w końcu po to on jest :).

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...