Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Teemo vs Twisted Fate

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teemo, może być niewidzialny, gdy stoi w miejscu 2sec, do tego może zatruwać "strzałkami", grzybkami też nie pogardzisz.Na początku jako as, pózniej ad/as i git.

Pomocnik
Opublikowano

Teemo to przyjemna i zabawna postać. Ładny map control dzięki grzybkom, denerwujący blind i dobry harrass z trutek.

Opublikowano

Obie postacie są interesujące, bo można grać AP / AD . Twisted ma tą przewagę, że ma stuna. Teemo natomiast ma tego slowa <3. Polecam Ci timoła, jakiś większy fun i przydatność dla teamu jest jak dla mnie .

he?

Opublikowano

Wg. mnie Teemo. Na early ładnie ciśniesz przeciwnika zatruwając go+gdy chce Cię atakować < o ile nie jest magiem > to go oślepiasz z Q i pozamiatane. No i oczywiście grzybki... Ustawiasz sobie w krzakach lub neutralnych stworach i każdego junglera zdenerwujesz ;d

Opublikowano

Twisted bardzo dobry ja nim daje radę 1vs3 bo ma stuna, slowa i ze dodajesz se many tyle ze trudny do ogarniecia bardzo.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

No właśnie o to jest pytanie bo teemo ma sklle pod ap i proche mnie wkurza nie całe 100ap no ale 2,4 attack speed a twisted ma skill Q pod ap i można grać niemalże tylko tym skilem lub pod ad i pieprzyć jak się chce więc ap czy ad?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Teemo solotop, z grzybami ciężko go ujebać.

Twisted ma dobre ganki dzięki ultowi, przeważnie mało kto nim gra, bo do ogarnięcia też nie koniecznie łatwy.

@up

twisted only ap

teemo only ad

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Bo kolega mi mówił że twisteda pod as i ad, a czy teemo to nie bardziej as?

Twisted pod AD to gówno, ale chyba niektórzy tego nie rozumieją.

Teemo - latarnia, frozen mallet, wits end, etc.

Błagam tylko nie kupujcie na niego Malady.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Hmm, mam obie postacie i łatwiej mi się ogarneło teemo, przyjemniejsza postać dla początkującego. Teemo to typowy Ad. Twisted Fate, hmm, ludzie mówią, że on pod ap, a pod ap gówno zrobi, walnie all skile i musi czekać ok. 4sekund, zróbcie TF pod AD to większe dmg zrobicie.

Tf :

+ stun, slow

+ co 4 atak dodatkowe obrażenia

+ duży zasięg z Q

+ dodatkowy gold, za zabicie

+/- je dużo many, ale nadrabia to swoim W, co przywraca mu manę

- papier

- chyba najtrudniejsza postać do ogarnięcia w całym LoL

Teemo :

+ slow

+ trutka (wrr)

+ niewidzialność

+ grzyby, które zadawają dużo dmg i mogą robić za ward

+ free speed (z W)

- papier

- kupi ktoś oracle i robi się słaby o wiele słaby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...