Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kontra na Heimerdinger'a

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie każdą postacią da sie go skontrować ,lecz trzeba umieć grać przeciwko niemu. Lecz najłatwiej lux.

Opublikowano

Akali jak go na 6 zbombuje to nie wie co się dzieje.

Ogólnie coś co szybko turreta zniszczy :) cassiopeia, karthus, albo nunu jak zje turreta swoim "smite" :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

LOooL najłatwiej nunu :P zjadamy jego wiezyczki, healamy sie wiecej niz nam wezma, dodatkowo mamy duzy dmg z Q i ulti. ogólnie łatwo go skontrować :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Xerath, caitlyn? Nawet Brand ze wzgl na potezne comba ( srac na zasieg, heimer padnie na jego 3 skille ;P ). Ale Heimer jest uzalezniony od stania przy swoich turretach, wiec caitlyn go zniszczy, zawsze ja biore jak mam heimera na midzie.

Opublikowano

Karthus, Cait, Malza, Cass, Gragas, Ahri. Możesz spróbować też Vladem. Ogólnie wystarczy wyciągnąć go poza wieżyczki, albo skontrować zasięgiem oczywiście. W/w postaciom nie powinien sprawiać problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...