Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]iMetin pytanie jak zarobic?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam zamiar znow zagrac na tym serwerze. Moglibyscie podac mi jakies sposoby na zarobek? Kiedys wystarczy ze odpalilem moda, sure wp 35-45 do swiatyni na "deski" i 2 dni dropu (bez no-life'a:P) i moglem sie cieszyc Zinami ktore wtedy byly warte ze 300-400 Pereł. Dziś wbijam na serwer pytam kolesia ile za Zinki chce, a on mi wysakuje 4-5K (tak, 5 tysięcy pereł) mam offki. aż prawie z krzesła spadłem. Macie jakies sposoby na zarobek na tym serwerze? Nie koniecznie na kliencie, mod wchodzi w gre;)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Swego czasu można było nieźle się zarobić dropiąc w Atlantydzie kilka przedmiotów bez plusa, typu Matowe Lody czy Futra Yeti.

Możesz też ulepszać przedmioty i potem je sprzedawać. Sposobów jest wiele... =)

Opublikowano

Spóźniłeś się trochę był event wielkanocny na którym było można bardzo łatwo zarobić ponieważ z metków dropiły 6/7 więc osoby które zaczynały od 0 mogły mieć takie same eq jak ludzie starający się o nie sporo czasu.Teraz to spróbuj tak jak piszą wyżej ulepszacze .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...