Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Neo V czy Arc S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się dołożyć 500 zł do Arc S czy swobodnie brać Neo V? Nie mam zamiaru rzucać telefonem o ścianie czy coś :P Głównie będzie służyć do przeglądania neta i grania w jakieś gierki (od czasu do czasu).

Neo V

750 zł

Arc S

1200 zł

Opublikowano

Jeżeli chcesz wydać 1200zł to radze dozbierać 300zł i kupić sobie S2 ,która jest sporo lepsza od tych telefonów.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

No własnie problem w tym, że niezbyt pałam entuzjazmem do wydania 1200 zł :/ dlatego się pytam czy warto, a szajsunga nie chcę ;p jakbym miał kasę to bym kupił htc...

Opublikowano

Arc S na prawdopodobnie tylko lepszy aparat i nowsza platforme, oprocz tego prawie niczym sie nie rozni (moze wyswietlacz wiekszy). Ma taki sam procesor i uklad graficzny, wiec nie wiem czy sie oplaca wydawac 1200zl na troche lepszy telefon, lecz taki sam pod wzgledem wydajosci co Neo V.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Według mnie oba telefony są po prostu przesadzone cenowo. Najlepiej jakbyś dozbierał tą kasę i spróbował na aukcji allegro wyrwać SGS II. Dużo większa wydajność itd. Sam telefon jeść dość duży, ale decydując się na Arc S myślę, że chcesz takiego telefonu.

Opublikowano

Bierz Arc S ale najlepiej brać coś od SAMSUNGA np. SGS II lub SGS

ZALETY Arc S:

Procesor 1.40GHz

Aparat 8,1 Mpx

Lampa błyskowa

WADY:

Pamięć wbudowana 320MB

Brak drugiego aparatu

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

Dzięki ale poczekam aż xperia p lub s stanieje :D Obydwa telefony w ostatecznej rozrachubie mnie nie zadowalają, w porównaniu z tymi co wyżej wymieniłem. Wszystkim co napisali coś konstruktywnego daje po like. Temat cls

Ps. Neo V zaczął się mulić po ICS

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Neo V, nie opłaca się doplacac tyle do Arc S... różnice to większy ekran, podkrecony procek i lepszy aparat...

Ale Arc S da się taniej dorwać, kumpel kupił uzywke w idealnym stanie za 780 zł... Ewentualnie można też szukać zwykłego Arca, różni sie on w zasadzie niepodkreconym procesorem (co nie znaczy że nie można go podkrecic samemu).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co wy pierredolicie -.- Arc S ma najszybszy 1 rdzeniowy procesor jaki tylko został zamontowany w smartphonach... Na dodatek aparat 8mpx. Tak samo większy ekran, bla bla bla. Nie znacie się to nie dawajcie mu czerstwych opinii. Pozdrawiam!

91559340492394285824.jpg

Gość PoweRade™
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu kupować droższego telefonu ( tylko jeżeli ma lepszy aparat ) , za chwile i tak pojawią się nowe telefony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...