Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż chciałem się pobawić modem Little Block Mod, ale akurat nie ma na wersje 1.2.5 (Chyba, że jest, to bym poprosił o link.) Więc wróciłem do wersji 1.2.3 Bo na tą wersje jest ostatnia aktualizacja owego modu, a więc wgrywam:

-Mod Loader jest dobrze

-Mod LoaderMP jest dobrze

-Little Block Mod Jest napis mojang, a następnie wyskakuje jakiś crash, nie jestem w stanie tego przeczytać co tam pisze, bo jest to przez 1 sekundę.

I moje pytanie jest takie. Czy jesteście mi w stanie jakoś pomóc ?

Zależy mi na tym modzie... :((

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Sprawdź listę modów, ktore są potrzebne do uzywania tego moda i sprawdz czy masz najnowse stery do graficznej

jebać psy

Opublikowano

Sprawdź listę modów, ktore są potrzebne do uzywania tego moda i sprawdz czy masz najnowse stery do graficznej

... Pisałem ModLoader ModLoaderMP i sam mod, to jest potrzebne by to dobrze działało ale jednak u mnie nie działa.

Stery od grafiki ?oO co to ma do rzeczy?? Ale jak coś mam najnowsze ^^,

@Edit

Problem rozwiązany, poradziłem sobie z automatyczną instalacją, którą można dostać tu: http://www.mediafire.com/?3q476f3taa516zc Działa tylko na wersji 1.2.3, nie jest potrzebny ModLoader i ModLoaderMP

Skan: https://www.virustotal.com/file/c8c589d1501cd64ab2f49e4c6d58d12e7a7ef365b772fcb3471dea16f3c77179/analysis/1334698829/

żeby nie było

Temat chyba można zamknąć, ewentualnie zostawić w razie gdyby ktoś miał jakieś pytania z tym modem

47a2cebcf2f4df95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...