Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomości na WP.PL

Żywiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też to wkurza , że jakieś beznadziejne wiadomości dodają do tego portalu ? ... Czasami mam nadzieję , że dodadzą coś normalnego , ale jak wejdę to aż mnie nosi po takich wiadomościach ... Dzisiejsza ich głupota to temat : "Impreza z okazji pierwszej miesiączki" Lub "Masz grupę krwi A ? Możesz mieć raka" ... Czy to jest normalne ? Wypowiadajcie się na ten temat ;)

Opublikowano

Czy was też to wkurza , że jakieś beznadziejne wiadomości dodają do tego portalu ? ... Czasami mam nadzieję , że dodadzą coś normalnego , ale jak wejdę to aż mnie nosi po takich wiadomościach ... Dzisiejsza ich głupota to temat : "Impreza z okazji pierwszej miesiączki" Lub "Masz grupę krwi A ? Możesz mieć raka" ... Czy to jest normalne ? Wypowiadajcie się na ten temat ;)

Wzorują się na takich beznadziejnych tematach jak ten.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Chcą zapełnić po prostu artykuły, tak działają gazety i inne portale.

Mnie to nie interesuje zbytnio, bo i tak tam nie siedzę... mam lepsze rzeczy do roboty. =)

Opublikowano

Debile... Po prostu chca czyms zaciekawic ludzi a skoro nie maja nic prawdziwego to pierdola bzdury byle ktos to przeczytal.

Dokładnie... Wstawiają to co newet nie jest dokładnie potwierdzone, byle tylko zaciekawić... Mnie to jednak zniechęcają no ale każdy interesuje sie czymś innym. :P

X

by Me.

Opublikowano

Robia to po to byscie im nabijali liczniki odsłon. Tak samo te galerie ze zdjeciami. Jakos musimy przewijac kazde zdjecie = nowa strona . Dlaczego ? Bo nabijemy licznik odsłon !

Oni zarabiaja na reklamach wiec musza miec duzo odsłon.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...