Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na Metin2.pl

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich mam wojownika body 42lvl

nie wbijam lvla ponieważ chce sie czegos naprawde czegos pro dorobic myśle że ten lvl mi wystarczy do jakies pracy tylko gdzie najlepiej ? teraz opisze wam moje eq

To tak wygląda codziennie robie biologa narazie 3 zeby oddane berek m3 aura m3 codziennie czytam rzadko co wchodzi...

Rib +9 śr 54 kd +4

Smocza zbr 5b 1.5 hp w tym

żelak +9 20% reg hp 4% orki

ebo +9 bez przetopów

srebna +9 bez przetopów

mam naszyjnik 500pz na 33 5% przeszywka posiadam 1.5 hp lecz na 46 nie mam jak zamienić się z kimś

buty mam 1k hp na 39 ale mam na 51 +4 1.5 hp ale mam 42 więc nie moge tego zalozyc naszyjnika i butów ; /

Buuf ma blogoslawienstwo m2 a pomoc smoka 17 a na oz nie mam kasy tyle bo na ku idzie ; /

I teraz nie wiem gdzie dam rade z takim slabym eq ; // ehhh co mam zrobić :(

S21 (Candia)

Opublikowano

Ten ekwipunek po pierwsze nie jest słaby, a po drugie masz kilka dróg do wyboru.

Możesz zarabiać po trochu nie uczciwie, jednak efektownie poprzez FishBot.

Możesz wydobywać rudy, bo z tego co pamiętam są one trochę warte na s21.

Możesz też wybrać się na Metiny 45 lvl (i wyższe), które są na Pustyni i w Dolinie Orków.

Do wyboru, do koloru! =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Chcesz się dorobić czegoś pro ? Ty już masz pro

[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]
[left]I teraz nie wiem gdzie dam rade z takim slabym eq ; // ehhh co mam zrobić [/left]
[/size][/font] 

Wszędzie dasz rade -.-

Opublikowano

A właśnie z tym fb zawsze jak mialem bo na tym koncie mi sie nie opyla ; ) to zrobie jakiś 30 ale to jest tak że 1 lub 2 dni i zaraz banik ; / co mam zrobić

kurde no ; )

Opublikowano

A właśnie z tym fb zawsze jak mialem bo na tym koncie mi sie nie opyla ; ) to zrobie jakiś 30 ale to jest tak że 1 lub 2 dni i zaraz banik ; / co mam zrobić

kurde no ; ) <_<

Opublikowano

no ale w takim razie musze ten naszyjnik co mam na 46lvl 1.5 hp i buty 1.5 hp na 51 +4 wymienic na takie do 42 bo takto nie uciągne spota załorze sie ; ]

Opublikowano

No to co ja mam zrobić ; P

żeby nie dostać bana

za fb bo napewno

:D

mnie nikt nie przyłapał

starczy mi byshield .15

Stawiam plusy hehe

Opublikowano

Samo dropienie zębów daje Ci trochę yang..

Do tego ugadujesz się z jakimś założycielem gildii, że możesz mu wbić taki, a taki poziom gildii, za yang/itemy/kd.

Natomiast jeśli chcesz walczyć na coś wiecej niż 42 level, to proponuję Ci dt.

Lubisz muzykę? Skróty najlepszych muzyczek znajdziesz tutaj!
https://www.youtube.com/user/MambosMia

Opublikowano

Jak masz faktycznie riba sr 54 to chce go zobaczyc bo coś nie wieże.

A jesli chodzi o kase ic do v2 mozesz zbierac drop lub sam dropic marmurki na tym lvl i jesli faktycznie masz takie eq to spokojnie powinienes sobie dac rade a przepustke kupic od innych graczy sa tanie na s 16 około 100kk to sa grosze powodzenia

Opublikowano

witam wszystkich mam wojownika body 42lvl

nie wbijam lvla ponieważ chce sie czegos naprawde czegos pro dorobic myśle że ten lvl mi wystarczy do jakies pracy tylko gdzie najlepiej ? teraz opisze wam moje eq

To tak wygląda codziennie robie biologa narazie 3 zeby oddane berek m3 aura m3 codziennie czytam rzadko co wchodzi...

Rib +9 śr 54 kd +4

Smocza zbr 5b 1.5 hp w tym

żelak +9 20% reg hp 4% orki

ebo +9 bez przetopów

srebna +9 bez przetopów

mam naszyjnik 500pz na 33 5% przeszywka posiadam 1.5 hp lecz na 46 nie mam jak zamienić się z kimś

buty mam 1k hp na 39 ale mam na 51 +4 1.5 hp ale mam 42 więc nie moge tego zalozyc naszyjnika i butów ; /

Buuf ma blogoslawienstwo m2 a pomoc smoka 17 a na oz nie mam kasy tyle bo na ku idzie ; /

I teraz nie wiem gdzie dam rade z takim slabym eq ; // ehhh co mam zrobić :(

S21 (Candia)

Skoro tak piszesz wszędzie że nie wiesz gdzie zarabiać to skąd masz tego riba ? bogaty dzieciak to z allegro pewnie

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tego ribka mam ze starego konta którego już nie posiadam

tylko że niby coś tam na metkach sie zarobi no dobra ok

no ale dla mnie to za mało ;/ teraz posiadam 54 a pomoc smoka

na 17 bo oz nie wchodza a błogo m2 wybrać sie do lochu mam skończone zęby

do tej pory zaniosłem 4-5 ks klątw ; ) Aura M5 a Berek nie wchodzi i m3 ciągle :(

Opublikowano

Moim zdaniem ten temat to przechwalanie się eqJU jak możesz nie wiedzieć jak zarabiać jak masz takiego ribka??;D zresztą ziomek masz masę poradników ;] o zarabianiu

Opublikowano

Metki na Sohan, na pustyni , ogony węża z + , No i możesz jeszcze łowić ;]

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Najlepiej wbić jak najszybciej 75lv i w red lesie, na każdej innej mapce nie opłaca sie zarabiać, ew. Piekło na wyszym leverze, albo Grota

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Jak masz 54, to sohan - metki 55 i 65 (jeżeli dasz rade udźwignąć spota).

Szkoda, że wbiłeś lvl, bo zdecydowanie lepszy drop jest na metkach 45 - ogony węża + dość często dropią (mam nadzieje, że nie pomyliłem nazwy ulepszacza)

52287137559562145640.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...