Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Camtasia Studio 7/kodeki ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem z Camtasia studio 7 i nie tylko z tym programem. Nagrałem dzisiaj let's pleja Frapsem 3.4.6 jak wiecie fraps nagrywa film w kilka lub więcej części które trzeba poskładać. Składam je Camtasia Studio 7. Wszystko jest dobrze dopóki nie zapisze filmu na dysk albo nie wrzuce go na youtube.

W C.Studio 7 przed wrzuceniem lub zapisaniem filmu pisze , że ma 51 minut następnie chce wrzucić film na youtub'a film się konwertuje a następnie się uploaduje na youtube. Po skończeniu całej operacji około 50 minut film jest na youtube ale odziwo ma 7 minut. To samo gdy film się konwertuje i zapisuje się na dysk ma około 7-10 minut a powinien mieć 50 minut.

To był Opis do Camastii studio

Mam również taki program jak MP3 Knife prosty program który pozawala wyciąć z piosenki dany moment.

Nie będę pisać co robiłem wcześniej tylko napisze krótko i zwięźle.

Zaznaczyłem początek i koniec. Trwa to 18 sekund natomiast po zapisaniu wycięty kawałek ma 5 sekund.

Próbowałem przeinstalować kodeki ale to nic nie dało. Instalowałem K-lite Codec Pack 8.6.0 wcześniej miałem 8.4.0 ale to też nic nie dało. Co mam z tym robić pomocy.

Opublikowano

Przy wycinaniu używaj programu GoldWave 100% ogarniesz go w 5 minut, a co do filmu to jak chcesz go otworzyć normalnie na kompie to masz te 50+ minut ? Ewentualnie spróbuj w Sony Vegasie

Opublikowano

Po nagraniu Frapsem film ma kilka części i trwa 50 minut po ułożeniu wszystkiego w Camtasia S. 7 i po zapisaniu na dysk albo wrzuceniu film ma 10 minut.

Zainstalowałem na nowo Windowsa i K-Lite Codeck Pack ale to nic nie dało. Ale film który składałem po przeinstalowaniu był nagrywany na starym Windowsie. Spróbuje nagrać teraz po przeinstalowaniu Windowsa film na nowo i go poskładać.

EDIT:

Dodam , że po zakończeniu renderowania filmu w raporcie Camtasi film ma 51 min a gdy wejde w folder z zapisanym filmem ma on 10 minut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...