Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ban za free

321kam123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o pomoc niekorezystam z hacków a dostalem bana czy moge odzyskac konto niewiem co mam robic ???????????

ps. prosze o wklejenie postu tam gdzie jego miejsce poniewarz niewiem gdzie go dodac

Opublikowano

Tak,mozesz odzyskac konto.

Napisz ticketa do g1.

Zanim to zrobisz sprawdz e-maila.Jezeli jest wiadomosc na e-mailu od gamersfirst to bedzie w niej napisane na ile ban.Jezeli nie to znaczy ,ze perm.(na zawsze)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

@up

Ticket jest to wiadomosc do administracji warrocka.(Tak na chłopski rozum)

Zaraz edytuje posta i wstawie link do tematu z wzorami ticketow.

@edit:

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisa-ticketa-wzory-ticketw/

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

powiem krutko kompletnie nieznam angielskiego czy muglby ktos napisac tego tiketa za mnie rzebym tylko skopiowal i dopisal nik postaci dam like prosze

Opublikowano

Proszę :)

|

Hello, Recently when I tried to log in to the game I found out that my account has been blocked. It was rather suprising because I've never used a cheat in my life and I think that my account was suspected wrongly. Could you please unblock my account as I want to continue my fair experience with WarRock?

Regards, Twojnick

|

Mam nadzieje że odbanują ci konto :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@321kam123 polskiego tez chyba nie znasz

@top napisz ticketa, być może dostaniesz wynagrodzenie za nienależnego bana w postaci premki i dinarów.Niektórzy nawet jak hackowali to dostali unbany :x

Opublikowano

@321kam123 polskiego tez chyba nie znasz

@top napisz ticketa, być może dostaniesz wynagrodzenie za nienależnego bana w postaci premki i dinarów.Niektórzy nawet jak hackowali to dostali unbany :x

Może dysleksje ma a nie od razu polskiego nie umie?

@top Przypomnij sobie czy na pewno nie grałeś na hackach, jeżeli nie to pisz ticketa

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

A może dostałeś bana na te masowe bany? ale nie bo byś dostał UB. a tak wg GF nie banuje od tak coś musiałeś zrobić miałeś OVC? lub coś w tym stylu

@Down

Więcej niż ty.Kiedy ty wchodziłeś dopiero na te forum to ja już zaczynałem wbijać lvl

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

@Lord ile grasz w WR?? Bo coś mi się zdaje, że krótko.

@top nic nie zrobisz ja z kolegą też dostałem bana mimo tego, że nie grałem już od 2 miesięcy...

xD

262xro2.jpg

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...