Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić?

Karashoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kiepską sytuacje na metin2PL a bardzo mi się chce grać ;p . Otóż mam wojownika 58 lv, tyle że bez eq (dostalem go od kumpla). Postanowiłem łowić rybki na FishBocie. Na początku nawet nieźle, ale wkurzony byłem gdy otworzyłem 14 małz i nie bylo nic ;/ . Macie inne sposoby zarabiania? Gram na serverze almanach gdzie małż chodzi 12kk, więc dlatego otwieram . Prosiłbym o rady

9226.gif
Opublikowano

Powiem tam najlepiej łowić kopac rudy przetapiać ulepszać hmm bez eq to wiesz co już możesz najlepiej jest odkładać po woli na coś i zarobisz powoli na słabe eq i tak na coraz lepsze :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Proponuję na tym lvl'u wydobywać rudy, lub nadal korzystać z FishBota. Jednak nie otwieraj wszystkich małż.

Lepiej je sprzedawaj, lub jeżeli czujesz się na siłach to niektóre otwórz. Pamiętaj jedno! Jeżeli wyleci perła to dalej nie otwieraj, gdyż marne szanse, a skorupiaki stracisz.

Drugim sposobem jest utworzenie konta z 9 lvl i wypad na Imhę w celu zdobycia RIB'ów.

Opublikowano

Rudy nie są opłacalne na almanach, pozostał mi FishBot. (Dzięki za rady daronian).

Po za tym, myślałem też o tym, żeby zrobić jakotakie eq i na waithacku pobić metki od 55, z nich chyba już dropią kamole. A gram bodziakiem to chyba dam rade ;p

9226.gif
Opublikowano

Metki to zawsze dobre rozwiązanie, zawsze można spróbować. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeżeli uda Ci się zrobić dobry ekwipunek to Metki tylko czekają na Ciebie. Jednak musisz najpierw zarobić na FishBocie, aby to eq zdobyć.

Powodzenia! =)

Opublikowano

Wiesz co na PL bywają takie dni, że leci dużo pereł. Obserwuj sobie rynek i jak zobaczysz, iż dużo osób sprzedaje je to otwieraj małże. Tak to lepiej sprzedawać małże, bo tylko tracisz czas i cierpliwość.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Dzięki chłopaki ; ) . Ogólnie to narazie łowie małże (tym razem nie otwieram ! ;p ), i chyba pójdę na te metki :) . Chociaż mam 5 kont, no to 4 połowie a 1 pobije metki :) .

Jeszcze raz dzięki za wszystkie podpowiedzi. Temat można zamknąć.

PS: Jeżeli ktoś gra na serwerze almanach piszcie na PW :) .

9226.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...