Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geje w szkole.

shadowarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpie by ktoś miał w szkole geji którzy liżą się w szkole albo chodzą za ręke, jakby nauczyciel szedł korytarzem i to zobaczył to odrazu wezwał by rodziców, którzy zabrali by dzieci na obserwacje do psychiatryka.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Przypał nie bo kogo to obchodzi? Raczej nie powinno.

Gorzej z tak zwanymi dziećmi "JP". Nie mieliby życia :/

Opublikowano

Hm, czyli wynika z tego, że autor tematów jest gejem, jeżeli dobrze rozumiem to wszystko.

Nic nie powinno Ci się stać, chociaż polskie prawo nie toleruje związków homoseksualnych.

Poza tym... WOLĘ LESBIJKI. <3

//down: Ok, sorry, źle odebrałem temat. =)

EXPmIpC.gif

Weteran
Opublikowano
Moja Dziewczyna cię zbrechtała

Twoja dziewczyna Marek, się naśmiewa z innych?

Nie spotkałem się nigdy z tym ;d

Jest pewien eksperyment sprawdzający, czy masz w klasie gejów.

Wejdź do łazienki męskiej, opuść lekko spodnie, rzuć (najlepiej) mydło na ziemie i teraz się po nie pochyl..

Efekty powinieneś widzieć, a nawet czuć..

Widziałem to na filmach, nie powinno zawieść..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Phi... ja tam w szkole z kolegami się przytulam, trzymam za ręcę, ale nigdy nie pocałowałem, lecz w naszej szkole widziałem dwóch takich co dawali sobie całusy, a nauczyciele bardziej się z tego śmieją niż robią im lipę...

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

HENIU !?!

Hahahaha , Moja Dziewczyna cię zbrechtała ;D

Dobry żart ;)

Geje są jacyś chorzy powinni ich kastrować i za uszy powinni wieszać ale to moje zdanie.

Co do tematu nie spotkałem się ale jak bym zobaczył wyjebał bym z trepa w łeb jednemu i drugiemu co innego lesbijki <3

Opublikowano

Rok temu u mnie w gimnusolandii był jeden pedał przyznał sie do tego jak był w 3 klasie (rok starszy ode mnie) lecz żadnych akcji z nim typu całowanie nie było.

Są 2 lesbijki ale w gimbusiarni to standard

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

U mnie w szkole gejów nie ma , są za to JP i to stanowczo dużo . 98.5% szkoły stanowią JP , tylko nie liczni są pokojowo nastawieni do policji .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Elo elo . Czy miał ktoś przypadek w szkole , że na przerwach normalnie geje się lizali , lub wgl po szkole za reke chodzili ; D ?

Chcesz wiedzieć czy będziesz miał przypał jak będziesz to robił z chłopakiem ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Przypalu mieć nie mogą, bo jest to indywidualna sprawa każdego z nas, ale osobiście znam przypadek,w którym gostek zostal pobity za podobne akcje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...