Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[aplikacja] na krytyka serverów ?

MCnieb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

propozycja :

chciał bym prosić cały TEAM , żeby mnie wysłuchali . A więc mój pomysł jest taki , żeby wprowadzić krytyków . Czym by się zajmowali ? Oczywiście krytykowaniem a mianowicie serverów ! Bo jak wiecie dużo prezętacjii serverów jest złe np. podają liczbę slotów 100 a jest 10 ... podają , że server jest survival a jest FB . Więc szkoda czasu dla graczy aby marnowali czas wchodząc na takie servery . Krytyk by sprawdzał wszystkie servery wystawiał ocenię np. 1/10 Pisał by uwagi na temat servera i by , także co jest godne w nim uwagi a co się nadaje do zmiany :)

podanie :

a tu moje podanie na takiego krytyka :)

działu - Minecraft

mam 15 lat :) wiem mało ale jestem w miarę ogarnięty na mpc jestem już rok i nie tyczy się to tego konta gdyż kiedyś miałem inne ale przez moją " głupotę " zapomniałem hasła i e-mailu a więc założyłem nowe konto :) Do naszego kochanego forum mam dostęp 24/7 mam smartfona komputer , PSP i " laptopa " . Na serverach minecraft znam się bardzo dobrze ! mam sam jeden już 4 miesiące i cieszy się popularnością . Wygłaszam bym skuteczną opinię :) . Jeżeli chodzi o moje 30% warma to ten warm jest głównie dlatego , iż zazwyczaj ref-uje swoje tematy o pare godzin za szybko :( i za to bardzo przepraszam ! jeżeli chcecie więcej informacji to proszę pisać posiadam : FB , NK , telefon , gg , TS3 , Skype .

kontakt z chęcią podam i nie faworyzował bym np. serverów moich znajomych !

proszę o rozpatrzenie propozycji :) zdjął bym moderatorom wielki ciężar gdyż Publikacje serverów to dział bardzo oblęgany ! I wielu moderatorów nie ma czasu na dogłębne przeczytanie tematu :)

pytania proszę pisać na wszystkie odpowiem !!!!

pozdrawiam administrację :) : Woonsz i TheJerona . Przepraszam , że czasami was wkurzam :)

oto jedna z recenzji i uwag :

http://www.mpcforum.pl/topic/607911-jupicraft-99-survival-frakcje/

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Powiem tak, aplikacje składa się do całego działu, a nie do jednego subforum.

Poza tym, nie my modzi oceniamy server, tylko userzy. My raczej jesteśmy, aby w dziale panował porządek.

Tak więc, aplikacja closed.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...