Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka szansa na bana i ewentualnie, na jak długiego?

connect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

a więc poszły na mnie 2 raporty :

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=705471

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=708872

Jaka jest szansa na bana i na dokładniej jakiego?

Bo jakichś wielkich wykroczeń nie popełniłem :]

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

A tam za 1 na pewno nie a za 2 to zastraszanie nie jest banowane chyba że jest coś o szantażu.....

Specjalista
Opublikowano

dostaniesz bana za oba reporty,

pierwszy to jest scam and offering free nx

drugie to power lvlling

oba to permy (na zawsze)

masz dosyć niski lvl więc zacznij grać od nowa odrazu najlepiej

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

dość ciekawe raporty nie spotykalem sie z tkaim czym ;)

za pierwsze video to tam nic nie widać nawet co piszesz ani nic

ale za drugie całkeim możliwe ze poleci ban PERM ;) pogielo cie gosciu czy jak że piszesz takie durnoty ?

bez youtuba

Opublikowano

Co do pierwszego raporta nie jestem pewien.

Ale drugi raport ban 100%...na drugi raz wcale nic nie pisz...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Za 1 raporta każdy dostanie bana, więc on robił nie potrzebnie tego raporta...

Indirect Powerleveling ? Playing with obvious OPK cheater(s) and supporting him to win Fireteam/Clan match

Details:

Entering and playing in locked fireteam room with obvious opk cheater and supporting him to earn fast exp / gp and rewards given by winning the fireteam match or continually playing with obvious opk cheater in your team to win clan matches.

Proofs needed for report:

Video or screenshots with visible player names

Punishment:

Permanent game ban of all included in his team or fireteam room

A co wy piepszycie, że za 2 raport ban perm... On nadużywa chatu i dostanie bana na chata...

Abuse / Harassment :

Details:

Abuse or harassment is inappropriate use of language to insult or hurt other person by writing curse words or normal words in insulting way to other person. It can be also done by making threats to other person or using words in any inappropriate conduct. Curse/insulting words can be written by synonyms, abbreviations or mistyped letters.In extreme cases punishment can be longer then described in "punishment part" or skip few steps in that order.

Proofs needed for report:

Screenshot(s) made in game, lobby , channel or in-game messenger chat. Players cant be 2 times chat banned for same proof(s), player can be only once punished for it. Reporters that try to report player with same proofs over and over to increase his number of reports or chat bans will be punished and banned.

Punishment:

1st 30 days chat ban

2nd 30 days chat ban

3rd 30 days chat ban

4th 45 days chat ban + 15 days game ban

5th 60 days chat ban + 30 days game ban

6th 90 days chat ban + 60 days game ban

7th permanent chat ban + 90 days game ban

8th permanent game ban

@2xdown

Wiesz może to być uznane jako Harassment, a to już banowane na perm'a ale prędzej mu dadzą Chat Bana na dłuższy okres.

Opublikowano

Dziękuję Panu nade mną, bo już się bałem, no jak za takie ,,gówienko'' można perm bana dostać? hehe

Ale i tak dziękuję, wszystkim na odpowiedzi :)

Opublikowano

connect no i dobrze że się bałeś bo dostaniesz bana jeżeli FM to przeglądnie ;) w drugim filmiku jakbys zauwazył piecu on groził i wyłudzał od drugiego gracza co może być karalne ;)

zresztą zalezy wszyswtko kto to przeglądnie i czy w ogole przeglądnie ;) jakbyś miał wyższy lvl to pewnie byś wyłapał ;)

bez youtuba

Opublikowano

Dziękuję Panu nade mną, bo już się bałem, no jak za takie ,,gówienko'' można perm bana dostać? hehe

Ale i tak dziękuję, wszystkim na odpowiedzi :)

Hohohohoho to widać że jeszcze nie widziałeś za jakie ''gówienka'' nexon daje bany :D

Według mnie dostaniesz perma prędzej czy później ... a potem Ci wmówią (odpisując

po miesiącu) że regulamin się zmienił i dostałeś bana :D

sygnayr.png
Opublikowano

No jak bana dostane jak dla żartu napisałem ,,dawaj NX albo ban'' to już combatowi podziękuję na dobre.

Opublikowano

Ale żeśsie stary na mende załapał..............NO czyste hamstwo ide na tego msafa nawrzucać.Nie sądze żę dostanieszbana.NExon pracuja nad hackerami a nie nad Czymś takim.A to na tm filmiku to możesz sobie na luzie wywalićjedąosobe ale jak wuięcej wywaliszto jest lvl

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...