Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook,blokada konta.

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dwóch-tygodniach bez aktywności,moje konto na facebook'u zostało tymczasowo zablokowane.

po wybraniu zdjęć znajomych wyskakuje mi taki komunikat Żadna metoda weryfikacji nie jest obecnie dostępna. Spróbuj później.

Co na to poradzić?

random.jpg

Opublikowano

Hm... prawdopodobnie zaprosiłeś do znajomych jakąś osobę, która odpowiedziała komunikatem, że Cię nie zna.

W takiej sytuacji Twoje konto jest blokowane na pewien czas. Z tą weryfikacją - to może nie masz tej osoby w funflach?

Opublikowano

Hm... prawdopodobnie zaprosiłeś do znajomych jakąś osobę, która odpowiedziała komunikatem, że Cię nie zna.

W takiej sytuacji Twoje konto jest blokowane na pewien czas. Z tą weryfikacją - to może nie masz tej osoby w funflach?

Nie wiem o czym ty pierdolisz, lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie wiem o czym ty pierdolisz, lol.

O tym ze niektore osoby maja ustawione opcje ze jezeli wysylasz do nich zaproszenie to musisz miec 100% pewnosci ze na pewno ich znasz bo jezeli nie to mozesz poniesc konsekwencje tego czynu. Sa takie pojebany rzeczy na FB : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...